Aktuális

Félmilliárdért árulja villáját a híres magyar szívsebész

Bors

Létrehozva: 2014.03.02.

A hétszobás, medencés pécsi luxusházat dr. Papp Lajos, az országosan ismert szívspecialista kínálja. Nincs szüksége rá, mivel Budapesten él.

Eladhatatlan Pécs legértésesebb villája. Az 500 négyzetméteres Mecsek oldalában fekvő luxusházat dr. Papp Lajos szívsebész építette magának.

Mecsek-oldali, belváros közeli, egyedi stílusban 2002-ben épült háromszintes, hétszobás, 490 nm-es családi ház különleges megoldásokkal, öt fürdőszobával, kör-, örök panorámával, medencével, többszintes öntözőrendszerrel ellátott 2880 nm kerttel eladó – így szól a Dél-Dunántúl talán legdrágább villájának hirdetése.

Pécsett jelenleg húsz, 100 millió fölötti ingatlant hirdetnek, közülük a legdrágább is csak a felét éri Papp Lajos házának. A ház a pécsi Arany-hegyen áll, vagyis bioházként félig a földben bújik meg. A Príma Primissima, Széchenyi- és Magyar Örökség-díjas professzor, Európa egyik legkorszerűbb intézményének, a Pécsi Szívgyógyászati Klinikának volt az igazgatója.

A professzor elmondása szerint soha nem akart házat építeni, budapesti lakásából ingázott Zalaegerszeg–Pécs háromszögben. De a telek és a kilátás annyira megtetszett neki, hogy 1998-ban úgy döntött, megépíti álmai házát.

– Most már nyugdíjasként Budapesten élek, már semmi sem köt Pécshez, a gyerekeim kirepültek, ezért szeretném eladni a házat, ahol egy 6 ezer kötetet befogadó könyvtár is van – mondta lapunknak a professzor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek