Aktuális

Brutális: kétéves gyerek súlyára fogyasztotta le tini fiát az anya

Bors

Létrehozva: 2014.03.26.

Különös kegyetlenséggel végzett nyolcadik osztályos gyerekével egy amerikai asszony. Az anya halálra éheztette a fiút, aki mindössze 10 kilót nyomott, mikor elhunyt. A srác holttestét a ház mögötti szemétlerakóban rejtette el.

Vélhetően képtelen volt elfogadni középső fia fogyatékosságát a háromgyerekes Jessica Lee Jensen, ezért brutálisan halálára kínozta a fiút – írja a NY Daily News. A srác ugyanis növekedészavarral jött világra és teste torz volt.

A betegség rendszeres kezelést igényelt volna, ám az anya 2008 óta nem vitte orvoshoz fiát. Az asszony hónapokon keresztül éheztette a 13 éves tinit, aki halálakor annyit nyomott, mint egy kétéves, mindössze 10 kiló volt. Jensen persze tagadja tettét, ám a boncolás kimutatta, a gyerek halálát éhezés okozta.

Az asszony, miután megölte a fiút, a holttestet a ház mögött található szemétlerakóban rejtette el. Hetekkel később pedig értesítette a rendőrséget, hogy fia meghalt. Mikor a kihallgatáson szembesítették a boncolás eredményével, azt állította, a ő etette a fiú, de gyerek nem akart enni és hánytatta magát. A patológiai vizsgálat során azonban nem találtak erre utaló jeleket.

Arra, hogy miért nem jelentette a srác halálát előbb és, hogyan került a gyerek a szeméttelepre, nem tudott magyarázatot adni. Mikor pedig arról kérdezték, hogy miért nem vitte doktorhoz az orvosi ellátásra szorult gyereket, azt mondta, egyedül meggyógyította a fiát.

Az asszony jelenleg börtönben várja, hogy ügyében ítéletet hozzon a bíróság. Másik két gyerekét a gyámügy rokonoknál helyezte el.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek