Aktuális

Durván kiakad a csámcsogástól a nő

Bors

Létrehozva: 2014.02.12.

Csillapíthatatlan dühbe gurul Faith Watson, ha valakit rágni hall. Az orvosok rávilágítottak: fóbiától szenved a lány. A diagnózis után próbálja újraépíteni életét és modellként karriert csinálni.

“Meg tudnám fojtani a pasimat, amikor hallom, hogy eszik” – ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáztak annak a 20 éves lánynak a fejében, akiről kiderült, súlyos fóbiában szenved – adta hírül a Daily Mail.

Kiszalad a szobából és háttérzajként bekapcsolja a tévét, ha valaki enni kezd a közelében. A ritka betegség megkeseríti a newmarketi Faith Watson életét, például egy randi is rettentő macérás számára, ha barátjával étterembe kell mennie.

– Szerencsés vagyok, mert Dave nagyon figyelmes és türelmes velem, mindig megpróbál halkan enni – mondta Watson a lapnak, akinek az iskolás éveit is megkeserítette betegsége, például rendszeresen előfordult, hogy az elviselhetetlen zajok hazáig üldözték a kollégiumból.

A lány szakembert keresett fel problémájával és a diagnózis után elhatározta, változtat mostani életén. Megpróbál együtt élni a zajokkal és modell álmait is megvalósítja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek