Aktuális

Késsel fenyegettek a hajdúhadházi tinik

Bors

Létrehozva: 2014.01.29.

Elfogtak két rablót, akikről kiderült: betörtek egy hajdúhadházi lakásba, a tulajdonosnőt leütötték, megfenyegették, majd kirabolták. A támadókról kiderült: az egyik 20, míg a másik csupán 17 éves.

A páros még január 25-én tört be a hajdúhadházi családi házba - olvasható a police.hu oldalán. A két férfi a ház ablakát feszítette fel, bemásztak a szobába, majd kutatni kezdtek. Azzal azonban nem számoltak, hogy a hideg levegőre felkel a ház tulajdonosa is: az asszony ugyanis felébredt, és elindult megnézni a szobát, ahol a két betörővel találta magát szemben.

A rablók azonnal a nőhöz ugrottak, akit egy léccel leütötték, az ágyra lökték, majd az egyikük egy párnát szorított a fejére, és megfenyegették, hogy megölik. Ezek után a halálra rémült nőt felszólították, hogy adja át mindenét, amelyet meg is tett, így a támadók a pénztárcájával, mobiljával és értékeivel távoztak. A rendőrök nyomozni kezdtek, végül eljutottak a két tetteshez, a 20 éves V. Jánoshoz, és a - mindössze - 17 éves társához. A két férfit őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

– A terheltekkel szemben - fogvatartásuk mellett - rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság folytatja - tájékoztat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek