Aktuális

Bizarr függősége miatt gigantikusra nőnek a mellei - fotóval

Bors

Létrehozva: 2014.01.08.

Egy középkorú amerikai asszony új fejezetet nyithat a kebeltörténelemben. A nő leküzdhetetlen vágyat érez arra, hogy ő rendelkezhessen a világ leghatalmasabb melleivel és ezért bármire képes.

Lolo Ferrari babérjaira tör a 45 éves Lacey Wildd – írja a Huffington Post. Az amerikai asszony 20 éve szenved plasztikafüggőségben. A nő nem tagadja, hogy beteg, de nem érdekli, egyetlen célja az életben, hogy hatalmasra növessze melleit.

Míg egy átlagos, nagymellű nő kebleit „D” jelzéssel szokták mérni, Wildd a „Q” méretet szemelte ki magának. Az asszony mellei jelenleg annyira nagyok, hogy az orvosoknak egy belső melltartót kellett beültetniük számára, hogy teste elbírja a több, mint 20 kilós súlyt, amennyit a keblek nyomnak.

Bár sebészei már többször is figyelmeztették arra, hogy az életét veszélyezteti a folytonos mellnagyobbítással, Wildd egyetlen félelme, hogy valami beszorul az óriás testrészek közé. - Néha elvesztek dolgokat a dekoltázsomban, beleesnek és után percekig tart kihalászni őket. Ez elég félelmetes tud lenni – mesélte nevetve a plasztiknő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek