Aktuális

Az anyát gyanúsítják a hároméves megölésével

Bors

Létrehozva: 2014.01.18.

A skót Mikaeel Kular eltűnését édesanyja jelentette be csütörtökön. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy még szerda este az ágyában volt, reggelre viszont nyoma veszett a gyereknek. Miután a kisfiú holtteste péntek este előkerült, letartóztatták az asszonyt.

A hároméves skót Mikaeel Kular eltűnését csütörtökön jelentette be a rendőrségnek az édesanyja. A négygyerekes nő azt állította, fiát szerda este lefektette, majd reggelre eltűnt az ágyából. A rendőrök és több száz önkéntest péntek estig kereste a kisfiút, amikor a holttestét egy erdős területen megtalálták - írja a Daily Mail.

A gyerek testére 64 km-re a család házától bukkantak, de állítólag nem volt ismeretlen Kularék számára, hiszen korábban ott éltek mindannyian. Mindenki nagyon ledöbbent, főleg azután, hogy az anyát tartóztatták le a rendőrök. A helyiek szerint, ahol a kisfiú holttestét megtalálták egy népszerű túrázóhely volt és rengetegen mentek oda kutyát sétáltani. Egy szemtanú pedig arról számolt be a helyi lapoknak, hogy látta az anyát kedd vagy szerda reggel a környéken autózni.

A keresést nem sokkal péntek éjfél után fújták le, és a több száz önkéntest munkáját megköszönték a hatóság emberei. A sajtótájékoztatón megerősítették a lapok értesüléseit, miszerint letartóztattak egy nőt, akinek köze lehet a kisfiú halálához, de azt nem közölték, hogy ez az édesanya volt-e vagy sem.

A legtöbben kétségbe vonják, hogy a gyermek önként távozott volna az otthonából, hiszen a bérháznak, amelyben laktak olyan nehéz volt az ajtaja, hogy egyedül ki sem tudta volna nyitni, így biztosak voltak benne, elrabolták vagy bűncselekmény áldozata lett a kicsi.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek