Aktuális

Vajna Tímea beszáll Sarka Katához a szépiparba

2013. november 20. szerda 07:15

Sarka Kata után Vajna Tímea is feljebb lépne a szépségipar ranglétráján. Mindezt férjének, Andy Vajnának köszönheti, aki bevásárolja ifjú nejét a Miss Universe Hungary szépségversenybe.

Ezután a világon mindenhol felkapják majd a fejüket, ha a magyar szépségversenyről hallanak. Andy Vajna, no és a felesége, Tímea ugyanis beszáll a show színpadra állításába. A világhírű hollywoodi producer a film­szakmában már bizonyított, most a szépségipart tervezi bevenni. Neve garanciát jelent a sikerre, ezért a Hajdú házaspár is örömmel vette a közös munka ötletét.

Vajna Tímea és Sarka Kata eddig is nagyon jó barátnők voltak, de nemsokára üzlettársak is lesznek. Mindketten részt vállalnak ugyanis férjükkel a magyarországi szépségversenyek lebonyolításában.

Vajna Tímea és Sarka Kata Moszkvában. Ma már tudjuk: üzletrôl is tárgyaltak

Idén májusban már bejelentették, hogy Sarka Kata lett a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója. Így vált a legrangosabb hazai szépségverseny irányítójává, cége pedig a Miss World, a Miss Universe Hungary és a Miss Intercontinental licenctulajdonosává.

A jogokat Hajdú Péter vásárolta meg, és segíti is feleségét a háttérből, de a munka oroszlánrésze mégis Katának jut. A Bors úgy tudja, ehhez hasonló felállásban vesz majd részt Vajna Tímea is az üzletben. Az előzetes tervek szerint Hajdú Péter nem hosszabbítja meg a szerződését a Miss Universe-zel, amelynek licencét így Andy Vajna megvásárolhatja. Ennek ismeretében már az is világossá vált, a filmmogul és párja nem véletlenül tartott Moszkvába a Hajdú házaspárral.

– Igaz, hogy tárgyalunk Andy Vajnával és Tímeával. Kárpáti Rebeka versenyére is azért tartottak velünk, hogy tájékozódjanak és felvegyék a kapcsolatot a szervezőkkel – erősítette meg hírünket Kata, aki örül a közös munkának Tímeával. Vajnáék sem tagadták, nagy dobásra készülnek, részleteket azonban még nem árultak el.

Fény, csillogás, hírnév… Az idei Miss Universe Hungary: Kárpáti Rebeka kapja a koronát Konkoly Ágnestől

– Igen, valóban tervezzük az együttműködést, de a megállapodás még nem született meg. Annyit viszont elárulhatok, jövőre világszínvonalú show-t csinálunk együtt – nyilatkozta a Borsnak Vajna Tímea. Szavaiból arra lehet következtetni, hogy akár világsztárok is részt vállalnak majd a showban.

A filmpápa kapcsolatai ezt könnyen lehetővé tehetik, hiszen esküvőjét is Antonio Banderas Los Angeles-i otthonában tartotta augusztusban. Lehet, jövőre a színész utazik hazánkba, hogy helyet foglaljon a zsűriasztal mögött?

További cikkek

Omikron

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

Tragédia

Tragédiába torkollott a jégen való biciklizés Szúnyogszéken

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

szoljon.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Tószegen: két autóval üldözték a nőt, akinek kisfia is a kocsiban ült

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

NFL: felesége dolgozott, hogy a Rams elkapója megvalósíthassa álmát

vg.hu

WHO: korántsem biztos, hogy az omikron az utolsó variáns

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion