Aktuális

Öldöklést ígért a gici bálon az ittas férfi

Bors

Létrehozva: 2013.11.20.

Kihajították a bálról, ezért előbb öldökléssel fenyegetőzött, majd egy vendéget üveggel fejbe vágott Gicen egy sokorópátkai férfi.

A kapatos B. G. ezután megpróbált elinalni. De a zsaruk megcsípték és hathavi nyomozás után, most garázdasággal, zaklatással és könnyű testi sértéssel vádolják.

Még májusban balhézott a szomszéd falu báljában az a 46 éves férfi, aki ellen most vádemelési javaslattal zárták a nyomozást a pápai zsaruk. A balhés vendég viselkedésével zavarta a bálozókat Veszprém megyei Gicen. Ezért a főszervező több alkalommal kitessékelte az épületből, de ő újra és újra visszatért – közli a police.hu.

A férfi sérelmezte a kitessékelést, ennek durva módon hangot is adott, még öldökléssel is fenyegetőzött. A végső kikísérése alkalmával el is kapta a bál rendezőjének nyakát, majd ugyanezt tette az időközben hozzájuk lépő későbbi sértett lányával is.

Az utcára kiküldött gyanúsítottat aztán egy vendég barátságosan egy üveg sörrel kínálta, hogy lecsendesítse, aki viszont a palackkal fejbe vágta azt a vendéget, aki a balhéhoz kihívott rendőrök elé sietett. Az ütés után már a garázda is menekülni próbált, de hamar elfogták.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek