Aktuális

Még keresik az eltűnt énekesnőt

Munkatársunktól

2013. november 18. hétfő 07:35

Egyre fogy a remény, hogy épségben előkerül Orsolya, akinek táskáját a Duna-parton találták meg a múlt héten. A kriminálpszichológus is valószínűnek tartja, hogy a súlyos tragédiát átélt, fiatal énekesnő öngyilkos lett.

Továbbra is keresik Orsolyát, a Quantum Cowboys énekesnőjét, aki november 9-én tűnt el. A család öngyilkosságra gyanakszik, mert, mint lapunk megtudta, Orsolyát a nyáron súlyos tragédia érte: szerelme felakasztotta magát közös otthonuk fürdőszobájában, holttestére pedig a lány talált rá hajnalban.

Ezután Orsolyát pszichiátrián kezelték, de augusztus óta kétszer is öngyilkosságot kísérelt meg. Akkor meg tudták menteni, most azonban több mint egy hete hiába keresik. A családtagok, barátok reménykednek, de egyelőre nem kaptak jó hírt – tudtuk meg vasárnap a lány zenekarának menedzserétől.

A Bors által megkeresett kriminálpszichológus szerint sajnos kicsi az esély arra, hogy két öngyilkossági kísérlet után épségben előkerüljön egy több mint egy hete eltűnt személy.

– Nem ismerem az eset részleteit, ezért csak általánosságban tudok beszélni róla. Természetes, hogy a család reménykedik és kapaszkodik minden apró jelbe – nyilatkozta lapunknak Orosházi Józsefné kriminálpszichológus. – Bár valaki azt állítja, látta a lányt néhány nappal az eltűnése után, de ha csak fényképről ismerte, előfordulhat, hogy tévedett. Elég tragikusak az előzmények, az is lehet, hogy nem szedte a kezelőorvosa által felírt gyógyszereket, és két öngyilkossági kísérlet után az is elképzelhető, hogy harmadszor sikerült neki. Sajnos elég kicsi az esélye annak, hogy épségben előkerül – mondta a szakember.

A rendőrség is keresi Orsolyát, aki az eltűnése napján fehér pólót, sötét kabátot és barna kordbársony nadrágot viselt. Aki bármit tud a hollétéről, jelezze a 06-70/319-4483-as telefonszámon vagy a rendőrségen.

További cikkek

Tűz

Menekítik az embereket Budapesten, nagy a baj

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

likebalaton.hu

Ez az amerikai sorozatsztár forgatott a keszthelyi kastélyban

life.hu

5 észszerű és hasznos újévi fogadalom, amit érdemes betartanod

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

kisalfold.hu

Negatív rekord - mutatjuk az új fertőzöttek számát egyetlen nap alatt megyénkben

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

nemzetisport.hu

NB I: Örülnék, ha állandó bajnokesélyes lenne a Puskás Akadémia – Hornyák Zsolt

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete

origo.hu

Óriási fordulat a kínai okostelefon-piacon