Aktuális

Lekaratézták a robogóst a vásárhelyi STOP-táblánál

Bors

Létrehozva: 2013.11.27.

Alaposan bedurrant egy autós, amikor Hódmezővásárhelyen az egyik STOP-táblánál elé furakodott egy motoros. Apa és fia kiszállt a kocsiból és ütni-rúgni kezdte a robogóst.

Egy előzés miatt hagytak alaposan helyben egy robogóval közlekedő férfit Hódmezővásárhelyen – számol be az esetről a HavariaPress. A robogós miután megelőzte az autót, a STOP-táblánál elé állt a Madách Imre és Zrínyi utca kereszteződésében. A kocsi vezetőjében ettől felment a pumpa és hátulról nekihajtott a kétkerekűnek, majd utasával együtt kiszállt.

A robogón ülőhöz léptek, és ütni-rúgni kezdték őket. Ezután visszaültek az autóba és elhajtottak. A rendőrök a jármű adatai alapján azonosították a támadókat, és el is fogták őket szentesi otthonukban. Az 53 éves férfi és 24 éves fia ellen közúti veszélyeztetés és garázdaság miatt indítottak eljárást.

Sajnos ennél sokkal durvább vége lett egy közlekedési afférnak még 2002-ben Budapesten. A budafoki felüljárónál egy trabantost előzött meg kamion. A személygépkocsi vezetője visszaelőzött, mire a kamionos hátulról többször is meglökte a kocsit. A trabantos a következő piros lámpánál kiszállt kocsijából, és engedéllyel magánál tartott pisztolyával egy méterről fejbe lőtte a kamionsofőrt, aki a helyszínen életét vesztette. A hatvan éves férfit kilenc év fogházbüntetésre ítélték.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek