Aktuális

Bizarr: chipsen él az angol lány

Bors

Létrehozva: 2013.11.07.

A brit táplálkozáskutatók minden tézisét romba dönti egy brit lány. Faye Campbell tizenhat éve kizárólag chipset, pizzát és hamburgert eszik, mégis makkegészséges, és még csak el sem hízott.

A huszonegy éves Faye Campbell gyermekkora óta különleges refluxbetegségben szenved, melynek következtében egyáltalán nem hajlandó zöldséget és gyümölcsöt enni. Campbell négy-öt éves koráig kizárólag tejet ivott, majd miután kipróbálta a sült krumplit, tizenöt éves koráig szinte csak azt ette.

– Ha csak egy gyümölcsre vagy zöldségre gondolok, fizi­kailag is rosszul leszek, felgyorsul a szívverésem, olyan, mintha rohamot kapnék. Ha anyu valamilyen zöldséget készít, ki kell mennem a lakásból – mesélte a Daily Mailnek a lány.

Bár Campbell refluxbetegsége sokat javult, az ételfóbiáját még mindig nem tudta legyőzni. Viszont a chips és sült krumpli mellett most már a gyorséttermi menükre is rákattant, így jelenleg a pizza, a hamburger és a bolti melegszendvics alkotja az étrendjét. A gyümölcsök ízét kizárólag cukrozott szénsavas üdítőitalok formájában tudja elviselni.

– Jelenleg minden randevúm egy gyorsétteremben ér véget, így a szerelmi életem sincs rendben. Szeretnék egyszer bemenni egy étterembe, és bármit választani az étlapról anélkül, hogy rosszul lennék. Addig még hosszú út vár rám, így sajnos marad a silány koszt – folytatta a lány, akit betegsége ellenére nővére, Lauren borzasztóan irigyel, mivel a rengeteg egészségtelen étel ellenére is mindössze 57 kiló, a kórházi leletei pedig tökéletesek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek