Aktuális

14 éves kislányt csábított el a tanító néni

Bors

Létrehozva: 2013.11.01.

Egy dél-walesi középiskolában természettudományokat tanított az a 41 éves nő, aki viszonyt kezdett egy 14 éves diáklánnyal. Öt évig tartó kapcsolat lett belőle.

Már tizenöt éve dolgozott az iskolában a leszbikus tanárnő, amikor viszonyt kezdett az egyik kamasz kislánnyal.

Rachel Speed egy irodahelyiségben csókolta meg először a diákját, aki akkor mindössze 14 éves volt, írja a Daily Mail. A kezdeményezésből viszony lett: a nő tanítás után gyakran a kocsiján vitte el magához a tinilányt, aki nem egyszer ott is aludt nála, együtt zuhanyoztak és szexuális kapcsolatuk volt, hangzott el az ügy tárgyalásán a bíróságon.

A viszony mindvégig folytatódott, amíg a lány abba az iskolába járt, és csak akkor lett vége, amikor a tini egyetemre ment, és ott találkozott valaki mással. Az addigra már 19 éves lány ekkor sms-ben szakított a tanárnővel, és egy füst alatt fel is jelentette, így indult vizsgálat a nő ellen.

Mint kiderült, a tanárnő fülig szerelmes volt a diákjába, drága ajándékokkal kényeztette, autót, mi több, jegygyűrűt vett neki. Egy idő után a szülők is tudtak a viszonyról, de ők csak megígértették a tanárnővel, hogy véget vet a kapcsolatnak, az viszont ezt nem tette meg.

Most valószínűleg börtönbüntetés vár rá kiskorú megrontásáért és az iskolai pozíciójával való visszaélésért.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek