Aktuális

Undorító: mutáns szörny nőtt a Tescóban - fotók

Létrehozva: 2013.09.24.

Az egyik londoni áruházban egy hatalmas "szuperegér" fejlődött ki, miután a rágcsálók elterjedtek az élelmiszerraktárban és akadálytalanul élősködtek a készleteken. Az ellenőrök gyomorforgató állapotokat találtak.

A rágcsálót, amit hatalmas mérete miatt neveztek el szuperegérnek, Covent Gardenben találták a brit egészségügyi felügyelők, amikor átvizsgálták a már többször bajba került helyi Tesco szupermarketet.

Az egér nagy valószínűséggel azért nőtt meg, mert magas protein és szénhidráttartalmú étrenden élt, hiszen az áruház raktárában zavartalanul táplálkozhattak a rágcsálók a készleteken.

Ő Szuperegér

Az egerek a nyers csirkehúst is előszeretettel dézsmálták, amikor a felügyelők megérkeztek, a szuperegeret - ami akkora volt, mint egy megtermett patkány - épp egy csomag csirke között kapták rajta.

Az élelmiszerkészletet mindenhol rágcsálóürülék borította, és a gyomorforgató látvány még az edzett ellenőröket is kiborította. A konyhában sem volt jobb a helyzet, amikor egy ládát arrébb tettek, egerek potyogtak ki belőle. Csak a pékségben hetven rágcsálót fogtak be a vizsgálat során.

Szuperegér - akinek sorsáról nem számol be a Daily Mail - egyébként igazi ínyenc volt, kedvence a fűszeres-csípős csirkeszárny volt, de előszeretettel evett előrecsomagolt kolbászokat és csirkelábat is.

A szupermarketet, amely ellen már több panasz is érkezett, azonnal bezáratták.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek