Aktuális

Csak egyetlen barátja maradt Lagzi Lajcsinak

Bors

Létrehozva: 2013.09.06.

Családján kívül már nem bízik senkiben a lakodalmas zene királya, Galambos Lajos. Évekkel ezelőtt sok barátja volt, mára csak egyetlen egy maradt.

Becsapottnak és csalódottnak érzi magát Lagzi Lajcsi. A magyar lakodalmas műfaj megteremtőjét éveken át sikerre éhes álbarátok vették körül, általa felkarolt, törekvő sztárjelöltek, sőt súlyproblémái kapcsán még egy fényevő sarlatán is a bizalmába férkőzött. Ám ma már ezek az egykor szívélyes kapcsolatok csupán Lajcsi emlékeiben élnek. Egy kivételével.

– Győzike az egyetlen ember, akit még ma is érdekel, hogy vagyok. Annak ellenére, hogy nincs magas iskolai végzettsége, és lehet szidni is, ő egy tökös gyerek, akitől emberséget lehet tanulni. Ma már rájöttem, hogy annak idején mindenki csak érdekből barátkozott velem, és a saját karrierje miatt kereste a társaságom. Szerencsém volt a szakmában, de nagy árat fizettem érte: minden barátságnak hitt kapcsolat valójában csak felszínes ismeretség volt – sóhajtott a trombitavirtuóz, aki az utóbbi időben átértékelte az életét.

– A barátság számomra luxus. A kapcsolatokat ápolni kell, de én már nem akarok időt és energiát áldozni senkire. Kizárólag a családomra, mert számomra ez a legjobb befektetés. A gyerekeimet is barátként kezelem, és tudom, hogy rájuk mindig számíthatok. Én már megbékéltem a barátok nélküli világgal, felületes barátságokra pedig nincs szükségem – vallotta őszintén lapunknak Lajcsi, aki mindezek ellenére, ha újrakezdhetné, sem csinálna másként semmit.
Lapunk felkereste Gáspár Győzőt is, aki elárulta: mindent a Dáridónak és Lajcsinak köszönhet.

– Ha ő nincs, most nem itt tartana az életem. Tisztelem, mert valóra váltotta az álmaimat, ő csinált belőlem sztárt. És még sok más celebből is, de ők azóta elfelejtették, hogy honnan indultak – jegyezte meg keserűen a salgótarjáni showman. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek