Aktuális

Undorítóan bánt fogyatékos unokatestvérével

Bors

2013. augusztus 21. szerda 14:30

Megláncolta, s úgy tartotta fogva a gyanú szerint szellemileg sérült unokatestvérét egy nő az Egyesült Államokban. Az áldozat a saját ágyára volt kénytelen vizelni.

A rendőrök találták meg egy pennsylvaniai nő házának alagsorában azt a kikötözött, magatehetetlen nőt, akit saját unokatestvére tartott fogva. A 46 éves Regina Benettet letartóztatták emberrablás, testi sértés, személyi szabadság korlátozása, terrorista fenyegetések, nyilvános részegség és más bűncselekmények miatt.

A zsaruk akkor bukkantak az embertelen körülmények között tartott nőre, amikor Benett és egy szomszédja közötti hangos szóváltásról kaptak bejelentést. A helyszínre érkezve azonban sokkal nagyobb dolguk akadt, mint a két civakodó nőt szétválasztani. Miközben a helyszínen intézkedtek, Benett egy jóakarója arról informálta őket, hogy szerinte egy gyerek is van az őrült nőszemély házában, jobb volna, ha megnéznék.

Gyerek helyett azonban a 36 éves unokahúgot találták meg az alagsorban, egy ágyhoz láncolva, kezei és lába összekötözve. A Dreamindemon beszámolója szerint a nő ágya a saját vizeletével volt átitatva, kórosan sovány volt és csak egy pár szó kifejezésére volt képes. A nőt egy kórházba vitték kivizsgálásra, s kiderült, állapota az első látszatnál is sokkal súlyosabb: egész testét sérülések borították, az orvosok szerint csoda, hogy túlélte fogvatartását.

Az eset külön pikantériája, hogy az unokatestvér gyámja Benett volt, aki a nő felügyeletéért és ellátásáért még pénzt is kapott az államtól.
 

További cikkek

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Covid

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

borsonline.hu

Hatalmas fordulat a máriapócsi emberölés ügyében

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi-vb: a magyarokra egy párharc vár a selejtezőben

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Az ünnep idejére sem lassítanak a szénbányákban