Aktuális

Molesztálta diákját a katolikus iskolában

Bors

Létrehozva: 2013.08.28.

Szenvedélyesen ölelkezett és csókolózott diákjával egy tanár Nagy Britanniában, amikor egy tanártársa lebuktatta a furcsa párt. A pedellus 8 hónap börtönt kapott molesztálásért, pedig a lány beleegyezett a kapcsolatba.

Egy tanár-szülő esten bukott le az a katolikus iskolai tanár, akit 16 éves tanítványával lestek meg igen intim helyzetben. A 23 éves James Mullen szenvedélyesen ölelkezett és csókolózott tanítványával a zeneterem padlóján, amikor egy másik tanár, a tanári szoba ablakán kinézve észrevette őket.

A friss diplomás történelmet oktató Mullen még csak néhány hónapja volt az iskola tanára, amikor lebukott. Mikor az iskolába felvették, még egy gyermekvédelmi kurzuson is részt vett, amit kitűnő teljesítménnyel végzett el. Ám ez sem tartotta vissza attól, hogy szöveges üzeneteket váltson a lánnyal és amikor kettesben vannak, csókolgassa őt.

Kapcsolatuk február 14-én kezdődött. többször csókolóztak is, a lány vallomása szerint pedig lebukásuk éjszakáján a férfi még a mellét is megfogta, igaz, csak a pólóján keresztül. Mullen azt mondta a lánynak, hogy szereti, s a lány sem érzett másként. A szerelmespár egyébként azt tervezte, hogy kapcsolatukat addig titokban tartják, míg a lány be nem fejezi a középiskolát, sms-eikben pedig többször is beszéltek arról, hogy miféle büntetés is várhat a férfira, ha a kapcsolat véletlenül kiderül.

- Ügyfelem már nagyon megbánta, amit tett, ő még egy nagyon éretlen fiatalember. Tudja, hogy nem mentheti a karrierjét, pedig a tanítás volt az élete - fogalmazott a férfi ügyvédje, Andrew Kerry a Daily Mailnek.

Mullen 8 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, és soha többet nem vállalhat gyerekekkel kapcsolatos munkát. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek