Aktuális

Magyar lányok Dubajban: újabb futtató bukott le

Munkatársunktól

2013. augusztus 23. péntek 10:00

Újabb férfit gyanúsítanak lányok futtatásával, akire a Dubaj-ügyben kihallgatott lányok tettek terhelő vallomást. A Bors információi szerint most ismét sorra kihallgatják őket.

Újabb nyomozás indult a magyar prostituáltak ügyében. A Bors korábban többször is írt a Dubaj-ügyről: a gazdag arab városba magyar modelleket és celebeket közvetítő hálózat bukott le.

Az ügyben tanúként kihallgatott lányok elárulták a nyomozóknak: korábban egy pár, illetve egy másik férfi megbízásából szexeltek megrendelőikkel. A közvetítésért a futtató busás jutalékot kért.

Lapunk megkereste a Nemzeti Nyomozó Irodát, ami nemrég már vádemelési javaslatot tett a Dubaj-ügyben. Itt megerősítették: újabb nyomozás indult.

– Az elmúlt időszakban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hatáskörében egy eljárásban gyanúsított kihallgatására került sor üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt olyan személlyel szemben, akinek a neve az úgynevezett Dubaj-ügyben is felmerült – közölte a rendőrség sajtószolgálata.

A Bors a prostiügyeket jól ismerő informátorától úgy tudja, a férfi a Dubaj-ügy kirobbanása után át is vette egy időre a szaúd-arábiai vonalakat, de hosszú évek óta keresi a kenyerét hasonló forrásból nemcsak Keleten, de Magyarországon, Európában, sőt újabban Oroszországban is. A Borshoz eljutott egy katalógus, amit a férfi azzal az állítással mutogatott, hogy a benne szereplő lányok „megvásárolhatók”. Az albumban több ismert arc is szerepel a pikáns fényképeken.

– Azoknak a lányoknak, fotósoknak is adott jutalékot, akik másokat hoztak neki munkára. Kérkedett a kapcsolataival, de sokszor fenyegette is a lányokat – mondta a férfival kapcsolatban egy megbízható forrás. Nyilatkozni azonban sem ő, sem az érintettek nem akartak.

Nagyvilági életet él

Az újabb gyanúsított a budapesti éjszaka ismert figurája. Általában a bazilika környékén megtalálható szórakozóhelyeken tölti az idejét, drága szivarokat szív, és gyönyörű fiatal lányok veszik körbe. Az utóbbi hónapokban informátoraink szerint elsősorban orosz érdeklődők számára közvetít rendszeresen szexmunkásokat, és attól sem riadt vissza, hogy fiatalkorú lányokat küldjön megrendelőihez.

Ilyen képek vannak a gyanúsított albumában. Az egyelőre nem bizonyított, hogy mindannyian prostituáltak, lehet, hogy vannak, akiket csak csaliként tett a kirakatba, és ha kérték, azt mondta, éppen nem ér rá.  

További cikkek

Jóslat

2028-tól 18 hónapig fog tartani egy év – állítja az időutazó

Világűr

Veszélyben vagyunk? Januárban még nyolc aszteroida közelíti meg a Földet

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

borsonline.hu

A szíven döfött Sándor utolsó szavai: Betörőt fogtam, megszúrtak

origo.hu

Rengeteg autót vettek tavaly a magyarok, minden korábbi rekord megdőlt a piacon

feol.hu

Mi lesz a Piac téri pályaudvar funkciója?

origo.hu

Magyar kutatók találták meg a világ legkisebb szárazföldi csigáit

nemzetisport.hu

Futás: Spárta királynője fonott kaláccsal tartotta távol magától a kutyákat

vg.hu

A korlátozások többségét eltörli Anglia

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók