Aktuális

Horror: tréfából lett öngyilkos a 11 éves gyerek

Bors

Létrehozva: 2013.08.16.

Borzasztó halált halt egy brit kisfiú. A gyerek meg akarta viccelni apját és bátyját azonban a tréfa balul sült el és ő meghalt. A gyászoló apa szerint fia gyakran eszelt ki durva tréfákat ellene, melyeket még az internetre is feltöltött.

A 11 éves Brad Rothwell két éve vesztette el édesanyját. Apa szerint ezt követően kisfia kezelhetetlenné vált. Az asszony halála utána gyerek elkezdett kegyetlen tréfákat űzni apjával és bátyjával, végül ez lett a veszte – írja a Daily Mail.

Rothwell sok alkalommal hozta kellemtelen helyzetbe családtagjait vicceivel és általában ezeket le is filmezte, majd a YouTube-on tette közzé. Utolsó térfája viszont tragédiával végződött.

A kisfiú rá akart ijeszteni testvérére és apjára, ezért kitalálta, hogy úgy tesz mintha felakasztaná magát. De a rossz tréfa végül nem sikerült, a kisfiú nem tudta kordában tartani az eseményeket és belehalt a trükkbe.

A másik fiú és az apa Bradet felakasztva találták meg a szobájában, mikor hazaértek a bevásárlásból. - Annyira sokkot kaptam, hogy először biztos voltam benne ez is egyike a hülye tréfáinak, ezért először dühös lettem. Csak később esett le, hogy elvesztettem a kisfiamat – mondta könnyek között a gyászoló apa a riportereknek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek