Aktuális

Előkerültek az eltűnt piliscsévi kislányok

Bors

Létrehozva: 2013.08.24.

Megtalálták azt a két tizenéves lányt, akik augusztus 15-én tűntek el otthonról. A gyerekekre egy 33 éves férfi társaságában bukkantak rá, L. Lászlót a rendőrség letartóztatta.

Bár a rendőrség egyelőre nem erősítette meg a hírt, úgy tűnik megtalálták a kilenc napja eltűnt 11 éves Szabó Angelikát és nővérét, a 14 éves Szabó Alexandrát. A lányokkal egy 33 éves férfi volt megtalálásukkor, őt a rendőrség őrizetbe vette. A hírről az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány számolt be facebook oladlán.

"ÖRÖMHÍR! OSSZAD, HISZEN AZ EGÉSZ ORSZÁG IZGULT ÉRTÜK! Szüleiktől kaptuk a hírt, hogy a rendőrség megtalálta a két kislányt az esztergom-párkányi híd közelében. A 33 éves férfit a rendőrség letartoztatta. A kislányokért az édesanya már elindult. Előkerült Szabó Alexandra 14 éves és Szabó Angelika 11 éves piliscsévii (Komárom-Esztergom megye) kiskorú fiatal testvérpár. A lányok 2013. augusztus 15-én délután Dorogról ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról. KERESÉSÜKET EZENNEL MEGSZÜNTETJÜK!"

A közösségi oldalon ez a bejegyzés olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek