Aktuális

Borzalmas dolgot tett fogyatékos testvérével a nő

Bors

Létrehozva: 2013.08.20.

Édesanyja több mint húszmillió forint örökséget hagyott a többszörösen fogyatékos férfira, akiről egy otthonban gondoskodtak. Húga azonban kisemmizte a magatehetetlen beteget.

Az idős anya gondoskodott róla, hogy a fogyatékos Vaughn Martin az ő halála után se szenvedjen hiányt semmiben, ezért nagyobb összeget hagyott rá, hogy abból viseljék gondját – írja a Daily Mail.

Csakhogy a férfi húga úgy gondolta, ő nagyobb hasznát venné a pénznek.

Kivette az otthonból a magáról gondoskodni képtelen, 53 éves testvérét, hogy majd ő ellátja. Így persze a pénzéhez is könnyen hozzáfért – amit azon nyomban el is lopott tőle, hogy az élettársával a szórakozásukra költsék.

Az 51 éves Jane Martin és 53 éves pasija, Steve Collins több különleges motort és egy BMW Mini Coopert is vásárolt a fogyatékos férfi örökségéből, a többit meg elutazgatták.

Épp emiatt buktak le aztán: amikor nyaralni mentek, ideiglenes gondozásra beadták Vaugnht egy otthonba, ahol az ápolóknak feltűnt, hogy sérülések és zúzódások vannak a beteg férfi testén. Kiderült, hogy húga és élettársa még fizikailag bántalmazták is a szerencsétlent.

A rendőrségi vizsgálat az anyagi visszaélésekre is fényt derített, a szívtelen párt pedig börtönbüntetésre ítélték: a nő három, a férfi négy évet kapott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek