Aktuális

Nyereményözönnel startol az új Bors játék

2013. június 15. szombat 14:00

Soha nem látott mennyiségű nyereményeső hullik hétfőtől a Bors olvasóinak ölébe 35 napon át. Nemcsak kétmillió forint talál gazdára, hanem többek között notebookok, fűnyírók, utazási és vásárlási utalványok. Szakítson, hogy nagyot szakítson!

Hétfőtől kezdődő új játékunk, a MINDIG BORS, soha vissza nem térő lehetőséget kínál arra, hogy valaki ne csak pénzhez, hanem utazáshoz, vásárlási utalványokhoz, sőt értékes műszaki cikkekhez jusson.

Minden Bors újság címlapjának jobb felső sarkában található lesz egy matrica. Ha véletlenül nem lenne, kérjen másik példányt az eladótól!

A felszakítható fül hátoldalán kódszavak lesznek. A játékosnak a Borsban található játékoldalon szereplő kódszavakat kell összevetnie a matricán levő kódszóval. Ha olyat talál, ami az oldalon is szerepel, már meg is nyerte az ott látható ­nye­remények egyikét. A matricák olyan kódszavakat is tartalmaznak, amelyek nem nyernek, ilyen lehet például a holnap vagy a remény. Ezek arra utalnak, hogy próbálkozzon holnap is, mert a remény mindennap megvan a nyerésre.

Ha valaki nyert, még aznap 17 óráig tárcsázza a MINDIG BORS Játékiroda számát, a 06-1/255-0550-est, és diktálja be a matricán található ellenőrző kódot is. Kizárólag abban az esetben jut a játékos a nyereményhez, ha a nyertes matricát is ­tar­talmazó címoldalt kivágja, és nyolc napon belül ajánlott levélben beküldi a megadott címre.

Bogdán Zita 100 ezer forintot nyert a Bors korábbi Bűvös Hetes játékán. – Nagyon boldog voltam, amikor megnyertem azt a pénzt, így nem is kérdés, hogy hétfőtől játszom a MINDIG BORS játékán. Tulajdonképpen mindennek örülnék, legyen az utazási utalvány, vagy szállás két főre egy adriai apartmanhotelben – mosolyodik el Zita.

A felvett nyeremények után nem kell adót fizetni, ezt a Bors kiadója vállalja.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

life.hu

Édesanyjával együtt tűnt el másfél éve Csulak Fanny - Édesapja azóta is kétségbeesetten keresi

magyarnemzet.hu

A Hertha meghátrált a távozófélben lévő kis Dárdai ügyében

origo.hu

Így fejlődött a tévék formavilága 2021-ben

mindmegette.hu

Sütisuli: a tökéletes töltött szalagos fánk titka - habkönnyű, és nem tocsog az olajban

vg.hu

Újabb helyi járványgóc alakult ki Kínában

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

origo.hu

Hírességek, akik saját éttermet nyitottak, de azzal nem lettek sikeresek