Aktuális

Sokkoló: így lett szexrabszolga egy 11 éves szőke kislányból

Bors

2013. május 18. szombat 21:00

Szerető szülei vannak és normális, hétköznapi családból való az a kislány, aki mégis egy pedofil szexhálózat bűvkörébe került. Önként, a szeretteit átverve szökött el újra és újra, hogy szexrabszolgája legyen nála sokszor évtizedekkel idősebb férfiaknak. 13 éves korára már 700 férfi ismerőse volt a Facebookon.

Rachel helyes, cserfes 11 éves kislány volt, amikor az a fotó készült, amelyet a szülei - az arca kitakarásával - hajlandóak voltak a sajtó rendelkezésére bocsátani.

Hihetetlen, hogy a rózsaszín ruhácskában álldogáló gyerek ugyanaz, mint aki néhány hónappal később már szexuális szolgáltatásokat nyújt felnőtt férfiaknak - írja a Daily Mail.

Amikor a kép készült, Rachel kedvenc szórakozása az volt, hogy elvitte a három kutyájukat sétálni,és áthívta a barátnőit teázni. A tanárok kedvence volt az iskolában, a családban pedig bébikének becézték, mert ő volt a gyerekek közül a legkisebb.

Ám öt hónappal azután, hogy a fotó készült, igazi rémálommá vált a család élete. A kislány elkezdett egyre később hazajárni iskola után, inkább a barátnőivel a parkban galerizett. Sokszor még vacsorára sem ért haza, aztán kimaradt éjszakára, végül napokra eltűnt.

Kétségbeesett szülei nem értették, mi történik az ő angyali kislányukkal, de mindent megpróbáltak, hogy fegyelmezzék. Ám hiába zárták be, Rachel képes volt az éjszaka közepén kiszökni a házból, mindenkit átvert és semmi nem hatott rá.

13 éves korára már 700 férfi ismerőse volt a Facebookon, ahol egyébként hamis név alatt szerepelt. Rózsaszín mobiljára erotikus üzenetek érkeztek férfiaktól, akik sokszor a meztelen fotóikat is küldözgették neki. Szülei gyakran autóval kerekedtek fel, hogy az utcákon megkeressék a kislányt, aki nem egyszer zúzódásokkal, ütésnyomokkal került elő.

A szülők csak azután értették meg, mit történt a lányukkal, miután az angol rendőrség felgöngyölített egy pedofil hálózatot. Pakisztáni férfiak egy csoportja csalt a hálójába Rachelhez hasonló fiatal lányokat, akikhez először érzelmileg kerültek közel, majd ajándékokkal és kábítószerrel, kokainnal, marihuánával, és alkohollal kábították őket.

Mindennek egyetlen célja volt: a lányokat szexrabszolgákká tették, és nemcsak ők használták, de különböző férfiaknak árulták is őket. Hogy milyenek voltak a lányok mindennapjai, erről egy korábbi cikkünkben olvashatnak. A félig gyerek áldozatok fel sem fogták, mibe keveredtek, és megdöbbentő módon ragaszkodtak kínzóikhoz, akik valósággal megbabonázták őket.

Felmerül a kérdés, hogy a szülők miért nem fordultak határozottabban a rendőrséghez vagy más hatósághoz segítségért, amikor látták, hogy valami nagyon nem stimmel a gyerekükkel. Az egyik anya ezt azzal magyarázta, hogy azt hitte, csak átmeneti kamaszkori lázadásról van szó, de azt álmában nem gondolta volna, mibe keveredett a gyereke.  

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: A franciák megtörtek minket az agresszív játékukkal – Rasmus Lauge

borsonline.hu

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

travelo.hu

Váratlan dolgot fedeztek fel a kutatók egy iraki templom helyreállítása során

zaol.hu

Tündérszépek 2022: A bájos és vagány Nemes Nórát imádta a kamera

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

nemzetisport.hu

Férfi kosár: Keller Ákos szerint túl vannak terhelve a magyar válogatott játékosok

origo.hu

Kiszivárgott: éhező filmsztárok koldulnak egy piacon Észak-Koreában

life.hu

Ebben az 5 csillagjegyben születnek a legtehetségesebb emberek

life.hu

Együtt adott interjút G.w.M és Kulcsár Edina: biztosan tudják, hogy együtt szeretnének megöregedni

origo.hu

Erről tudnia kell, ha repül a WizzAir járatain, és egyben az Erste Bank ügyfele