Aktuális

Felhízlalta, majd megalázta barátnőjét a perverz férfi

Bors

Létrehozva: 2013.05.19.

A 22 éves nő két éven keresztül zabált, hogy kielégítse barátja vágyait, aki a kövér nőkért rajong. Ám próbálkozásai ellenére nem tudott 88 kilósnál nagyobb lenni, így a férfi elhagyta egy másfél mázsás asszonyért.

A 22 éves Louise Dickonson egy bárban ismerkedett meg a 32 éves, kertészként dolgozó Kasperrel. Rögtön beleszeretett, talán ezért nem figyelt fel időben a figyelmeztető jelekre, amelyek azt mutatták, hogy a férfi izlése kissé szélsőséges.

- Első randinkon egy indiai étterembe vitt, és egész este azt hajtogatta, hogy túl sovány vagyok - meséli a The Sun cikkében a lány.

A 167 centis Louise ekkor 69 kilós volt, tehát nem számított túl soványnak, ezért úgy érezte, végre megtalálta azt az embert, aki szereti a telt alakját, és aki mellett végre felszabadult lehet.

Kasper abban lelte örömét, ha nézhette Louise-t evés közben, ő pedig lelkesen tömte magát, hogy örömet okozzon szerelmének. Ám egy idő után a férfi egyre durvábban próbálta hízásra biztatni a lányt. Folyamatosan dupla adagokat rendelt neki különböző gyorséttermekből, és nem is titkolta, hogy mindezt azért teszi, mert elégedetlen Louise alakjával. Közölte vele, hogy szerinte az ideális súly számára 130 kiló lenne, vagy több.

Lousie ledöbbent ezen, ám mégis vele maradt, sőt össze is költöztek. Ekkor azonban a lány teste véget vetett a harmóniának. Súlya ugyanis megállt 88 kilónál, és egyszerűen nem hízott tovább, hiába evett. Kaspert ez teljesen kiborította, és egyre többször próbálta erőszakkal megetetni barátnőjét. Egy alkalommal hat doboz jégkrémet vitt neki, és ráparancsolt, hogy egye meg.

- Azóta rá sem tudok nézni a fagyira - panaszolta Louise.

A pár szexuális élete is megromlott, mivel a férfi nem kívánta a "túl sovány" nőt, végül pedig meg is fenyegette, hogy ha nem hízik tovább, akkor elhagyja.

Egy nap, amikor a lány hazaért, Kaspert az ágyban találta egy másik nővel, aki kétszer akkora volt, mint ő. A férfi közölte vele, hogy mostantól ezzel e nővel szeretne élni, és gyakorlatilag kidobta Louise-t a közös otthonukból.

A megalázott lány még mindig nem heverte ki a megrázkódtatást, ám legalább egy kis súlyfeleslegtől megszabadult a szerelmi bánata miatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek