Aktuális

Újra szexi lett a nagyibugyi

Bors

Létrehozva: 2013.04.04.

Bridget Jones annak idején rejtegette, Rosie Huntington-Whiteley már saját nagyibugyis kollekciót tervezett. Ma már nem a tanga a menő, hanem a köldököt sejtelmesen elrejtő selyem alsónemű.

Még az ötvenes évek filmcsillagai feszítettek ilyen bugyogóban a magazinok címlapjain és ez a viselet akkor kacérnak és szexinek számított.

Nem Rosie Huntington-Whiteley volt az első szupermodell, aki a hatalmas plakátokon ilyen alsóneműben bűvölte a férfiakat, de az tény, hogy a modellből színésznővé avanzsált brit lány hozta vissza a divatba a fehérneműt, amiben még nagyanyáink csábították ágyba nagyapáinkat, írja a Daily Mail.

Egy ötvenes éveiben járó hölgy most belebújt a Rosie által tervezett fehérneműszettekbe, hogy kipróbálja, mennyire szexi a régi-új fehérneműfazon.

– Csodák csodájára a magas derekú bugyi optikailag meghosszabbította a lábamat, a push-up melltartó pedig szintén csodákra képes, ezt senkinek nem kell ecsetelni. Úgy éreztem magam benne, mint az ifjú Brigitte Bardot. Némelyik szett előcsalogatta belőlem az szexistennőt – vallotta be Petronella Wyatt, aki tanúsíthatja, hogy nem csak a szupermodelleknek áll jól a nagyibugyi.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek