Aktuális

Tavaszba repít a Bors

Létrehozva: 2013.04.03.

A Bors utcában is izgatottak lapunk Szuper 100 nyereményjátéka miatt. Egyetlen nyerő kód 100 ezer forintot hozhat a konyhára.

Nyerges Ernőné Katalin a XVIII. kerületi Bors utcában igent mond lapunk Szuper 100 játékára, s a nyereményből másodmagával repülőre szállna. – Odavagyok Párizsért, ám Adyval ellentétben nem ősszel, hanem tavasszal fedezném fel a fények városát. A férjemmel egyébként is szeretünk városokat megismerni, elmélyülni az adott nyelv, az ott élő emberek, a hely történelmi és kulturális örökségeinek tarkaságában. Remélem, a Borssal valóra válik a vágyam – sóhajtja csillogó szemmel.

Adjon esélyt önmagának a nyerésre: a Borssal még csak kaparnia sem kell a hat számjegyű nyereményért! Április 21-ig minden lapszámunk első oldalán kódot talál, ami, ha megegyezik a másnapi számban található nyerő kóddal, s Ön az egyetlen szerencsés jelentkező, máris 100 ezer forinttal gazdagabb.

Sőt! Ha nincs jelentkező, a napi nyeremények halmozódnak, így akár több százezer forintot is nyerhet a Borssal. Extra játékunkban öt különböző belső szelvény kivágásával és beküldésével egy Mitsubishi Space Star személygépkocsit nyerhet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek