Aktuális

Sokkot kapott, mikor meglátta mit csinál 20 éves fiúja és a nagyi

Bors

Létrehozva: 2013.04.18.

Egy pillanat alatt omlott össze egy brit lány élete, mikor rányitott húsz éves szerelmére, miközben az, a lány nagyanyjával hentergett a konyhakövön. A látottak örökké beleégtek a fiatal nő emlékezetébe.

A 21 éves Emily Birch biztos volt benne, hogy kapcsolata a 20 éves Michael Rodgerssel örökké fog tartani. Két év járás után a lány már az esküvőt tervezgette, és kifejezetten örült neki, hogy családja is meg van elégedve választottjával. Akkor még nem is sejtette egyik legközelebbi rokona egy kicsit többet érez a fiú iránt, mint szimpátiát – írja a The Sun.

A lány 58 éves nagymamája szemet vetett a fiatal fiúra és ez nem maradt viszonzatlan. – Valóban a nagyi mindig jóval fiatalabbnak nézett ki a koránál és vonzó volt, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Michael róla fantáziál – mesélte a lány a riportereknek.

Birch ugyan észrevette, hogy az idősödő asszony és a fiú egye közelebb kerülnek egymáshoz a családi összejöveteleken, de nem is sejtette mi folyik a háta mögött, míg be nem következett a szörnyű felismerés. Egyik nap, mikor újra összejött a család egy ebédre, Brinch azt vette észre, hogy sem Michaelt sem a nagyit nem látja sehol, bement a konyhába, hogy megkeresse őket, azonban, amit ott látott túltett a legrosszabb rémálmán is.

A konyhakövön látta, amint meztelenre vetkőzött fiúja és nagymamája hevesen szeretkeznek a padlón. Még azt sem vették észre, hogy ő belépett a helységbe. A lány sikoltozni kezdett kétségbeesésében, mire az egész család a konyhába sietett. – Még anyám is teljesen kiborult, azonnal kidobta őket a házból – idézte fel a borzalmas emléket a lány.

Mindez egy évvel ezelőtt történt, de Birch csak most volt képes beszélni róla. A lány azóta nem találkozott és nem is beszélt sem a nagymamával sem egykori szerelmével.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek