Aktuális

Négy napon át erőszakolta a kislányt a szomszéd 18+

Bors

Létrehozva: 2013.04.20.

Az ötéves kislányt a szomszédja rabolta el, és napokig fogva tartotta. Négy napon keresztül többször megerőszakolta és megcsonkította a szerencsétlen gyereket, aki most az életéért küzd. Az orvosok azt mondják, még soha nem láttak ehhez fogható borzalmat.

Iszonyatos kínokat kellett átélnie egy ötéves kislánynak, aki nem is biztos, hogy életben marad a napokon át tartó embertelen kínzás után.

A gyereket a szomszédja rabolta el a Kelet-Delhiben található Gandhi Naharban, amikor kint játszott az udvaron, számolt be a Daily Mail. Napokba telt, mire valaki végre meghallotta a lakásba zárt kislány kétségbeesett segélykiáltásait, aki hétfőn tűnt el és négy nappal később találták meg.

A férfi ugyanabban a háztömbben lakott, ahol a kislány a családjával. Mint kiderült, napokon át többször is megerőszakolta és fojtogatta a gyereket, a nemi szervét megcsonkította és különböző tárgyakat erőszakolt bele - az orvosok egy kétdecis üveget és egy darab gyertyát is eltávolítottak a kislány vaginájából.

A szerencsétlen gyerek a mellén, a száján és az arcán is tele volt zúzódásokkal, az orvosok azt mondták, még soha nem találkoztak ehhez fogható kegyetlenséggel. Szakemberek szerint a következő 48 óra lesz a vízválasztó, ha ezt a kicsi túléli, akkor valószínűleg rendbe jön. Más kérdés, lelkileg valaha kiheverheti-e ezt a borzalmat.

A vizsgálatot végző orvos, dr. R. K Bansal elmondta, hogy amikor bevitték a kórházba, a kislány halálra volt rémülve. „Rettegett és félig magánkívül volt. Eleinte kézze-lábbal tiltakozott az ellen, hogy hozzáérjünk és megvizsgáljuk, olyan borzalmas fájdalmai voltak.”

Ez már a harmadik hasonló eset Indiában egy hónapon belül, ahol egyre több ilyen embertelen bűntényre derül fény, ezúttal is felháborodott tömeg követelte a bűnös halálát.

A kislány családja azt állítja, a rendőrök kétezer rúpiával megpróbálták lefizetni őket, hogy tussolják el a dolgot és ne nemi erőszakként kerüljön nyilvántartásba az eset.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek