Aktuális

Megszökött és lopott kocsival száguldozott a körözött tini

Bors

Létrehozva: 2013.04.24.

Megszökött a nevelőintézetből, majd kocsit is lopott magának egy 15 éves fiú Kincsesbányán. A fiút egy véletlen igazoltatás lebuktatta, így visszavitték a nevelőinek, akik már köröztették.

Egy véletlen igazoltatás vetett véget egy 15 éves fiú autóskirándulásának - olvasható a police.hu oldalán. A srác a közeli dégi gyermekotthon lakója volt, azonban egy kis extra szabadságra vágyott. Ezért először megszökött az intézetből, majd azon nyomban egy kocsit is kerített magának: elkötött egy Maruti személygépkocsit.

Azonnal útnak is indult, azonban a kirándulás hamar véget ért: a rendőrök ugyanis Kincsesbányánál megállították, és igazoltatták. Rögtön kiderült, hogy az otthon sem tétlenkedett, időközben már a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözést adott ki ellene. A fiút a rendőrök helyben előállították, és visszaszolgáltatták őt az otthonnak:

- A törvényes képviselője jelenlétében megtörtént az elszámoltatása - tájékoztatott a Fejár Megyei Rendőr-főkapitányság - Ezt követően nevelője vitte vissza az otthonba. Az engedély nélküli járművezetés miatt szabálysértési eljárás indult ellene.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek