Aktuális

Lincselésre készülnek az agárdiak

GJ

Létrehozva: 2013.04.21.

Dühös helybéliek és katasztrófaturisták jelentek meg a másfél éves kisfiukat halálra éheztető agárdi szülők villájánál. Volt, aki köpködte, dobálta az épületet, miközben trágár szidalmakat ordítozott befelé.

Mérhetetlen haragot váltott ki az agárdiakból a kis Benjamin halálra éheztetése.

A Bors munkatársa szemtanúja volt, amint az előzetes letartóztatásba helyezett szülők magas falakkal körbebástyázott villájánál dühös helybéliek jelentek meg, kövekkel dobálták az épületet, leköpködték a kerítést, és válogatott trágárságokat kiabáltak befelé.

Az erődítményszerű épület azonban látszólag most üresen áll, a nagyszülők állítólag egy székesfehérvári ingatlanban húzzák meg magukat. A rémségek házát katasztrófaturisták is felkeresik, hogy fotókat készítsenek a titokzatos palotáról.

Mint arról lapunk beszámolt: a másfél éves Benjamint valószínűleg hónapok óta éheztették a szülei. A fiúcska halálát keringésének összeomlása idézte elő.

Kató Miklós, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megerősítette: vizsgálják, hogy egy orvosnak szerepe lehet-e az ügyben. Úgy tudjuk: egy budapesti doktor látogatta a kisfiút, és az oltásairól is ő állított ki tanúsítványt.

Dr. Ábrahám Csaba egészségügyi szakjogász szerint ha bebizonyosodik, hogy az orvos észlelte a gyermek alultápláltságát és ezt nem jelezte a szakhatóságok felé, úgy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért vonható felelősségre. Ha a kisfiú az oltásokat sem kapta meg, úgy az orvos okirat-hamisításért is felel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek