Aktuális

Elvágná Lady Gaga nyakát a sminkes

Létrehozva: 2013.04.20.

Hihetetlen, de alig egy éve rendelkezik csak mestervizsgával Faragó Zsuzsanna Suu sminkes, mégis sorban állnak nála a modellek. Többségük azonban nem szépülni, sokkolni szeretne.

Nálam minden nap Halloween van, igaz, a 2013-as szellemek ünnepére már csak pár hely maradt a sminkes munkáimat rögzítő határidőnaplómban – mondja Faragó Zsuzsanna Suu.

– Grafikusként kezdtem, de nemrég teljes fordulatot vett az életem. Anyukám biztatott, hogy a kézügyességem és a fantáziám jó alap lehetne egy sminkiskolába, ahol alig egy éve tettem le a mestervizsgát.

Azóta dolgoztam szépségversenyeken és divatbemutatókon is, gyakran hívtak ilyen eseményekre, mert gyorsan és jól dolgozom. Ám számomra nem a szépség kiemelése az igazi kihívás, az extrém vonalért dobog a szívem – árulja el Suu, aki nem tagadja, egy-egy érdekes, szép arcba szinte azonnal belelátja a sokkoló megjelenést.

– Volt, akihez ismeretlenül odamentem, hogy volna-e kedve modellt ülni nekem, de a barátaim közül is majdnem mindenki elsőre, mi több, másodikra is igent mondott – meséli a sminkes, akinek stúdióját egyre többen Horrorszalonnak becézik. – Az első komoly kihívást Klaudia Iron jelentette, újragondolt arcából különféle csövek lógtak ki.

A hatást gyöngyökkel, festéssel és speciális ragasztással értem el. Ez volt a leghosszabb munkám, másfél órán át dolgoztam rajta, ám a végeredményt látva mindkettőnk szerint megérte a fáradozást. Szegény fodrász lányom torokelvágós képe viszont kiverte a biztosítékot az édesanyjánál, annyira élethűre sikeredett.

Mivel egyre több vád ér, hogy számítógépes utómunkától hatásosak a sminkjeim, ezért most már a fotózás mellett videofelvételt is készítek, hogy bizonyítsam az igazam – árulja el a mester, aki bevallja, pasikat is szívesen sminkelne. – Szeretnék egy terminátorfejet alkotni, valódi fémmel és világító, piros szemmel.

S hogy mi a nagy álmom? Egy közös munka Lady GaGával, mert különleges arca van, és ő sem ismer határokat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek