Aktuális

Brutális felettesét szúrta le a rendőrnő

2012. december 27. csütörtök 23:30

Egy terhes rendőrnő és volt felettese került kórházba szerda délután, mivel a nő, aki szerint felettese korábban megerőszakolta, többször hasba szúrta a férfit - közölte az Olt megyei rendőrparancsnokság. A rendőrség fegyelmi tanácsa vizsgálja az ügyet.

Gheorghe Barbut, a balş-i rendőrség munkatársát hasán és lábán több szúrt sebbel vitték kórházba. A tettes a 27 éves Melania Renghea, aki a férfi beoszottja volt, pár hónapja kérte áthelyezését egy másik rendőrőrsre - írta meg a Manna.

A nyomozás kezdeti szakasza annyit derített ki, hogy a nő szerda délután Morunglavra, a férfi lakhelyére hajtott, és azzal az ürüggyel, hogy üzenetet kell átadnia, a férfit az autóba hívta. Beszélgettek, majd többször hasbaszúrta a férfit.

A terhes rendőrnő férje azt állítja, a nőt Barbu rendőrbiztos korábban megerőszakolta, mikor még a felettese volt. A férj elmondta, az egészről december 22-én értesült, és arra biztatta a feleségét, hogy emeljen panaszt, amit a nő meg is tett 24-én.

"A feleségem azt mondta, gyógyszertárba megy. Nem tudom, hogyan találkoztak, de megmondta neki, ne zsarolja tovább, hogy visszavonja a vádakat. Úgy értettem, hogy ma [szerda délután - szerk. megj.] ismét meg akarta erőszakolni, letépte róla a kabátot, a feleségem pedig megszúrta valahogy, de nem tudom, hogy mivel" - számolt be az esetről a férj.

A rendőrség nem erősítette meg a férj által elmondottakat, de közölte, több perspektívából is vizsgálják az ügyet. A két rendőr jelenleg kórházban van, állapotuk stabilizálása után kihallgatják őket. A megszúrt férfi állapota nem életveszélyes, de orvosi felügyelet alatt marad - közölte a slatinai kórház, ahova mindkettejüket beszállították.

Gheorghe Barburól 2010 márciusában már cikkezett a sajtó. Lefilmezték, ahogy szeszitalokat iszik, majd volán mögé ül és elhajt. Egy kollégája állította meg, de Barbu állítólag elfutott a mezőkre. Vizsgálat alá helyezték, mivel megtagadta az alkoholtesztet, de nem büntették meg, hanem rövid időn belül előléptették.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

ripost.hu

Fergeteges lesz a lovaglópóz ettől a pikáns trükktől

life.hu

Fontos tipp mosogatógép-használóknak: felejtsd ezt a lépést, mielőtt elindítanád a gépet

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

szon.hu

Brutálisan megvertek egy kamaszt a Mátészalkára tartó vonaton (videó)

origo.hu

Magyarázatot találtak a Föld-szerű bolygók keletkezésére

nemzetisport.hu

PL: Alisson bravúrjai is kellettek, de kihasználta a City botlását a Liverpool

vg.hu

Budapest nyerte a versenyt Pozsonnyal szemben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: rekordnézőszám a budapesti középdöntő második napján

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

origo.hu

Megnyílt a Hungarikum kiállítóház Lakiteleken - fotók