Aktuális

Kislányai végignézték, hogyan mészárolja le az anyjukat László

S. D., B. B. B.

Létrehozva: 2012.11.29.

László 40 szúrással végzett Yvette-tel Benkő Dániel feleségkereső műsorában szerepelt korábban az a 38 éves magyar nő, akit ollóval szurkált halálra élettársa máltai otthonukban. A gyilkosságot végignézte a nő 5 és 17 éves lánya.

Ollóval szurkálta össze élettársát egy férfi Máltán: M. László a 38 éves G. Yvette testén legalább negyven szúrást ejtett, majd magába döfte a gyilkos eszközt. A nő meghalt, a férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A vérengzést végignézte az áldozat két lánya, a 17 éves B. Tamara és az 5 éves M. Nasfa, valamint a család barátja, a velük a bérlakásban együtt élő M. T.

– Egész reggel hangosan veszekedtek. Dühös szitkokat szórtak egymásra, majd hirtelen néma csönd lett – emlékezett vissza a Times Maltának a szomszéd, aki fültanúja volt a borzasztó tragédiának.

– Nem volt meglepő, hogy vitázni hallottuk őket. Állandóan veszekedtek, különösen akkor, amikor felöntöttek a garatra – mondta egy másik szomszédjuk.

Mint azt a Bors megtudta, G. Yvette korábban Benkő Dániel feleségkereső műsorában is szerepelt.

– Egy vibráló, varázslatos személynek ismertem meg Yvette-et, aki talpig nő. Velem mindig angyali volt, de nyilván szerepet játszott a műsor kedvéért, ő is tudta, mire megy ki a játék. Szerettem a társaságában lenni, mert szórakoztató volt – emlékezett vissza a Bors megkeresésére a lant- és életművész. – Öt gyereket szült és nevelt fel, ami csodálatraméltó. Szerette a nyilvánosságot. Szerette, ha csodálják – tette hozzá Benkő.

Azt egyelőre a máltai nyomozók is vizsgálják, hogy mi állhat a kegyetlen gyilkosság hátterében.

Az egyik szomszéd elmondása szerint hétfőn kitették őket az albérletükből, ahova kedden tértek vissza, akkor kezdődött a végzetes veszekedés.

– A múlt héten még arról beszéltünk Yvette-tel, hogy karácsony környékén elutaznak Angliába, és ott próbálnak szerencsét. Mindketten takarítási munkákat vállaltak volna itt, de a férfi munkanélküli volt – mesélte az ismerősük.

Lapunk úgy tudja, Yvette élettársa, M. László az édesapja az ötéves kislánynak, Nasfának, akit közösen neveltek. A nagyobbik, 17 éves lány Yvette korábbi kapcsolatából született.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek