Aktuális

Egy nő ideális napja: 106 perc szex, 36 perc munka

Bors

2012. november 9. péntek 19:00

Szex, szerelem és egy kis munka - így néz ki a nők szerint egy ideális nap. Egy német- amerikai kutatás arra világított rá, hogy a dolgozó nők az intimitás után szocializálódni szeretnek, a pihenést pedig majdnem egyenértékűnek tartják az evéssel. Munkával viszont csak 36 percet töltenének szívesen egy tökéletes napon.

Egy német-amerikai kutatócsoport 909 nőt kérdezett meg arról, hogy képzel el egy ideális napot. A hölgyek mindegyike dolgozott, az átlagéletkoruk pedig 38 év volt. Az aktív részét a napnak - 16 óra - így képzelik el - írja a Huffington Post.

106 perc szex és/vagy intimitás a szeretett partnerrel, amelyet 82 percnyi családtagokkal, rokonokkal barátokkal töltött idő követ. 78 percet szánnának relaxálásra és szinte ugyanennyi - azaz 75 percet - evésre. Ötödik helyre szorult a játék vagy meditáció a maga 73 percével, ezt követi a sportolásra szánt idő.

Kiderült, a nők a vásárlásnál jobban kedvelik a telefonálást, és tévénézéssel szívesebben kapcsolnak ki, mint számítógépezéssel. Az is furcsa, hogy szinte az utolsó helyen végezett a munka - 36 perc -, és még annál is utálatosabb dolognak tartják az ingázást, amire legszívesebben csak 33 percet szánnának egy nap. 

„A felmérésben azt kérdeztük, milyen lenne egy tökéletes nap. Azt is figyelembe kellett venniük a megkérdezetteknek, hogy a szeretett, kedvelt tevékenységek is veszítenek az értékükből, ha gyakran végezzük" - mondták a kutatók. Egyértelműen levonható az a konzekvencia: a nők sokkal jobban szeretnek a szeretteikkel lenni, mint vásárolgatni, ingázni és dolgozni.  

További cikkek

Gyilkosság

Brutális: Kislánya szeme láttára késelte meg barátnője a kétgyermekes apát

FÖLD

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Ezt az 5 dolgot ki nem állhatják a pasik a nőkben

she.life.hu

Észre sem vettük, hogy már más nyelvet beszélünk

magyarnemzet.hu

Nagyon kiosztotta az ellenzéket az ismert baloldali szociológus

boon.hu

Puskalövések és autós üldözés Borsodban

origo.hu

Nem remekelt a Samsung Galaxy S21 széria

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a portugál kapitány szerint nem érdemeltek ilyen befejezést

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

life.hu

Tények és tévhitek a D-vitaminnal kapcsolatban

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista