Aktuális

Sokkot kaptak a szomszédok a 12 éves kislány láttán

i.

Létrehozva: 2012.09.08.

Két gyereknek is elvágta a torkát egy 31 éves amerikai férfi. A 6 éves kisfiú azonnal meghalt, a 12 éves kislány életveszélyes állapotban van.

Camdenben alig térnek magukhoz az emberek. Olyan horrorisztikus gyilkosság történt, amilyet még nem láttak New Jerseyben. A 31 éves Osvaldo Rivera ugyanis betört az Andujar család házába és késsel támadt rá az ott tartózkodó gyerekekre. A 6 éves Dominicknak elvágta a torkát, a kisfiú azonnal meghalt. A 12 éves Ambernek is elmetszette a gégéjét, de a kislány még ki tudott menekülni a házból és a szomszédtól kért segítséget – számolt be az ABC.

- Sokkot kaptam a látványtól, hiszen ott állt előttem a kislány vérző nyakkal. Azonnal hívtam a mentőket. Megkérdezték tőlem, él-e még, mire én: azonnal jöjjenek, ömlik a vér és alig lélegzik – mesélte Nakyta McCray, a gyerekek szomszédjában lakó hölgy.

Ambert azóta kétszer is megműtötték, de még mindig életveszélyes állapotban van.

Mint kiderült, a házban összesen négy gyerek volt, de a 14 és a 9 éves kislányt nem bántotta Rivera, akit gyorsan őrizetbe vett a helyi hatóság.

A gyilkos mindent bevallott, tettének okáról csak annyit mondott, angyalport és marihuána hatása alatt követte el a bűncselekményt.

A bíróság 5 millió dolláros óvadékot állapított meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek