Aktuális

Sokkot kapott az anya, amikor meglátta a gyerekét

i.

Létrehozva: 2012.09.20.

Felfoghatatlan az a tragédia, ami Oroszországban történt. A halottkém szerint ugyanis, amellett, hogy kutyák marcangoltak szét egy 1 esztendős kislányt, bűncselekményre utaló – horrorisztikus – nyomokat is találtak a vizsgálat során.

Soha nem látott borzalmak játszódtak le a Telman nevű orosz faluban. A Life.ru beszámolója szerint Nikol Karpov felügyeletét a barátnőjére bízta az édesanyja, aki a közeli erdőbe ment gombászni. Amikor visszament 1 esztendős lányáért, sokkot kapott a 21 éves nő, mert a kutyák között, szétmarcangolva találta meg gyermekét.

A rendőröket is megrendítette a kis holttest látványa és senki nem értette, hogyan kerülhetett a csöppség a rottweilerek közé.

A még nagyobb döbbenet még csak ezután érte az érintetteket. A halottkém ugyanis megvizsgálta Nikol testét és a harapásnyomok mellett más, bűncselekményre utaló jeleket talált… nem is keveset. Állítólag 90 (?) késszúrást számoltak össze a kislányon.

A Life.ru informátora szerint az anya egyik barátja gyilkolta meg a kis Nikolt és a kutyákkal akarta eltűntetni a nyomokat. Jelenleg szökésben van és nagy erőkkel keresi a rendőrség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek