Aktuális

Éva: megjósolta a Bors a szerencsémet!

M. J., N. N. M.

Létrehozva: 2012.09.17.

Ismét tizenegy olvasónknak tette széppé a napját a Bors. A Bűvös Hetesben ugyanis ennyien nyertek ismét százezer forintot. A játék a héten tovább folytatódik a százezrekért és a fődíjért, ami egy Mitsubishi Colt.

Szerkesztőségünkben izgatottan toporogtak azok a Bors-játékosok, akik személyesen szerettek volna részt venni a sorsoláson. Amikor Bagi Iván letérdelt a hatalmas levélkupac mellé és becsukott szemmel beletúrt a halomba, majd egyenként kihúzta a szerencsések borítékjait, mindenki lélegzetvisszafojtva figyelt. Bár ezúttal a jelen lévők közül senki nem nyert, tizenegy olvasónkra ismét rámosolygott Fortuna istenasszony.

A kecskeméti Sájner házaspár előbb azt hitte, hogy csak egy ismerősük viccel velük, amikor felhívtuk őket, hogy nyertek a Bűvös Hetes játékban 100 ezer forintot. Alig akarták elhinni, hogy ekkora szerencséjük van. – Ugye, pedig én mindig mondtam neked, hogy meglásd, egyszer majd nyerünk – emlékeztette feleségét Sájner József. A 70 éves nyugdíjas mindennap megveszi a Borsot, amikor pedig valamilyen játék van benne, duplázza az esélyeit, mert két-három Borssal tér haza az újságárustól.

– Én tényleg nem hittem a szerencsénkben – ismeri el Éva asszony. – Még soha semmit nem nyertünk. A lottón is csak kettese volt az uramnak évekkel ezelőtt.
Pedig Sájnernét még a Bors horoszkópja is figyelmeztette a váratlan szerencsére a sorsolás napján. Az asszony ezt olvasta reggel a Nyilas jegynél: „A mai nap váratlan meglepetésekkel szolgálhat. Emlékezetes napra számíthat.”

Az idős házaspár nyugdíja együttesen alig haladja meg a 160 ezer forintot. Épp a napokban beszéltek arról, hogy hullámpalát kellene venni a tűzifa tárolóra húszezerért. A fagyasztó megjavítása tízezer lesz, egy ablakra pedig redőnyt kell tetetniük, hogy fogja a meleget, ami szintén tízezer. A maradék pénz meg jó lesz tüzelőre.

A debreceni Szőke Lászlóné azt hitte: valami otromba tréfa áldozata. – Ez nem lehet igaz. Tényleg megnyertem a százezret? – érzékenyült el Éva néni, aki egyedül él egy kis kertes házban, de rengeteg időt tölt a négy unokájával, Mónikával, Csabival, Norbival és Nikolettel. – A nyeremény egy részét rájuk költöm, a fiúknak kerékpárt, a lányoknak számítógéphez való dolgokat veszek, míg a maradék pénzből a tetőt újítom fel – mondja Éva néni.

Természetesen a játék tovább folytatódik, a nyeréshez pedig nem kell mást tenni, mint megvenni a Borsot, kivágni és összegyűjteni a hat különböző figurát, majd beküldeni a címünkre. A következő sorsolás pénteken lesz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek