Aktuális

Elvált tőle a neje, tuti pasivá gyúrta magát

Bors

Létrehozva: 2012.07.02.

Mostantól az igen nagy korkülönbséggel szárba szökő szerelmeken sem mosolyoghatnak a szkeptikusok. Elég, ha csak ránézünk a 72 éves Dr. Jeffrey Life fotójára. Egy biztos a hetedik ikszen is túl lévő doki teste nem mindennapi.

A pocakos, őszülő és erősen kopaszodó doktort érzelmileg és fizikailag is megviselte, amíg túljutott egy csúnya váláson. Ráadásul a fiával és a lányával is megromlott a viszonya. Ahogy csökkent az önbecslése, úgy nőtt a derekának a körfogata és a koleszterinszintje. Úgy érezte, szakmailag még lehet terve, de a nők terén már biztosan nem, megkezdődött a leépülés.

Háziorvosként gyakran mondogatta betegeinek, hogy új életet kellene kezdeniük, mert nem jó irányba haladnak, önmaga képtelen volt saját tanácsa megtartására.

Amikor azonban egy páciense a rendelőben felejtett egy testépítő magazint, arra gondolt, gyökeresen meg kéne változtatnia az életét. Az újságban egy „Ilyen volt, ilyen lett” felhívás volt, azoknak, akik szívesen átalakítanák a testüket.


Dr. Life elkeresett egy személyi edzőt, megtervezte az étkezését, és elkezdett tudatosan és sokat mozogni. Az első hónapban 25-ről 8,5-re csökkent a testzsír százaléka. A versenyt megnyerte, és híres emberré vált. De ami a legfontosabb: tele volt energiával.
58 esztendősen újra beiratkozott az egyetemre, orvosi diplomája mellé megszerezte a dietetikusi és a sporttudományi diplomát is.

A gyerekeivel is újra egyre jobb lett a kapcsolata.

A Las Vegasban élő doki saját tapasztalatain felbuzdulva alapított egy klinikát, ahol egy másfajta, egészséges öregedésért dolgoznak.

A rossznyelvek szerint a testépítés mellett rendszeresen nyomta magába a növekedési hormont tartalmazó injekciókat, és attól lett fantasztikusan izmos a teste. Ám, ha csak a történet fele volna igaz, akkor is sok negyvenes pasi irigyelné a 72 éves Dr. Life testét.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek