Aktuális

Válik Rakonczay Gábor és kitartó felesége

2012. május 24. csütörtök 08:25

Rakonczay Viki és férje, Gábor az interneten jelentette be, hogy vége a kapcsolatuknak. Amikor Viki negyven napig azt sem tudta, Gábor él-e vagy odaveszett, töretlen volt az optimizmusa. A szárazföldön mégsem tudták legyőzni a nehézségeket.

 

Eddig is rejtélyek övezték a házaspár életét, ami most tovább folytatódik. Gábor és Viki korábban együtt evezte át az Atlanti-óceánt, majd tavaly decemberben a férj egyedül vágott neki az útnak egy kenuval. Február elején megszakadt vele a kapcsolat, több mint negyven napig nem adott magáról életjelet. Viki akkor az erős nő képét mutatta, hogy belül mi játszódott le benne, arról nem beszélt. Pedig nem lehetett egyszerű.

A válásról kiadott közleményükben utalnak arra: már korábban is problémáik voltak, de bíztak benne, hogy az átkelés után rendezni tudják közös életüket. Akkor ez még úgy tűnt, sikerül. Gábor kikötésekor Viki örömkönnyeket hullatott, azonnal indult férjéhez Antiguára. Hazaérkezésük után úgy viselkedtek, mint a szerelmes tinik. A közvélemény akkor elképzelni sem tudta, hogy a két fiatal ne legyen együtt. A láng azonban kihunyt. A nagy rekord után mindössze két hónapig tartott ki a kapcsolat.

– Szó sincs harmadik személyről, mindez egy hosszabb folyamat eredménye. A döntésünk közös, amit egy hosszú beszélgetés előzött meg. Továbbra is jóban vagyunk, de úgy gondoltuk, külön folytatjuk az életünket, amiről nem szeretnék többet mondani, mert ez magánügy – mondta a Borsnak Viki.

Viki és Gábor, akik középiskolás korukban szerettek egymásba, a Facebookon azt írták: együtt álmodtak és dolgoztak céljaikért, míg álmaikat megvalósították. Úgy tűnt, hogy ketten együtt mindent el tudnak érni és le tudnak győzni. Ám a nagy teljesítmények mögött nagy feszültségek indukálódnak. Mire észbe kaptak, szembesülniük kellett azzal, hogy szép lassan megváltoztak és eltérő irányba indult el az életük. „A szeretet, a tisztelet egymás iránt örök” – írják.

 

Baráti bánat

A Rakonczay házaspár szakítása megrázta ismerőseiket. A közösségi oldalon általános a megrökönyödés. „A francba. Ti voltatok valami példa, minta, remény, hogy lehet, működhet.” Egy másik hozzászóló azt írja: ez most nagyon ledöbbentett! Egy következő ismerős már így folytatja: pár percre belehaltam a történetbe…   

További cikkek

Szörnyűség

Kislányával együtt elraboltak és megerőszakoltak egy kaposvári nőt

Szexi

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

borsonline.hu

Felháborító taplóság: Fellépése közben sörösüveggel dobták meg Tóth Gabit

mandiner.hu

Hodász: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

nemzetisport.hu

Aus. Open: Bondár Anna–Anasztaszija Pavljucsenkova – élőben az NSO-n!

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

borsonline.hu

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

A lehető legkegyetlenebb hazugsággal akart pénzhez jutni egy anya