Aktuális

A rák kockázatát is csökkenti a káposzta

Létrehozva: 2010.04.11.

A civilizáltnak mondott társadalmakban lassan népbetegséggé válik az elsavasdodás. Ez azt jelenti, hogy a szervezetben fölborul a sav-bázis egyensúly, ami betegségek kialakulásához vezethet. Új sorozatunkban olyan ételrecepteket olvashat, amelyek segítenek ezt az arányt egyensúlyban tartani. Ilyen a színes káposztasaláta is.

Mire jó?

* Csillapítja a stresszt és a feszültséget, oldja a rossz hangulatot
* Csökkenti a daganatos betegségek, különösen a vastagbél- és a gyomorrák kockázatát
* A káposzta leve bizonyítottan gyógyhatást gyakorol a gyomorfekélyre


Hozzávalók:

Elkészítése:
BorsOnline
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek