A rák kockázatát is csökkenti a káposzta

PUBLIKÁLÁS: 2010. április 11. 22:00
A civilizáltnak mondott társadalmakban lassan népbetegséggé válik az elsavasdodás. Ez azt jelenti, hogy a szervezetben fölborul a sav-bázis egyensúly, ami betegségek kialakulásához vezethet. Új sorozatunkban olyan ételrecepteket olvashat, amelyek segítenek ezt az arányt egyensúlyban tartani. Ilyen a színes káposztasaláta is.
Mire jó?

* Csillapítja a stresszt és a feszültséget, oldja a rossz hangulatot
* Csökkenti a daganatos betegségek, különösen a vastagbél- és a gyomorrák kockázatát
* A káposzta leve bizonyítottan gyógyhatást gyakorol a gyomorfekélyre


Hozzávalók:

Elkészítése:
BorsOnline
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.