Aktuális

Világrengető botrányok

Létrehozva: 2009.06.14.

Tovább dagad a Silvio Berlusconi-botrány: az olaszok kormányfőjéről olyan képek kerültek napvilágra, amelyek bizonyítják, félpucér nőkkel bulizott. A nőcsábász politikus és üzletember ráadásul azt sem tudta egyértelműen megcáfolni, hogy nem fűzték gyengéd szálak a 17 éves Noemihez. Felesége mindenesetre beadta a válópert. Az eset kapcsán felkutattunk néhány pikáns történetet elnökökről, királyokról, amelyek veszélybe sodorták pozíciójukat.

Rabszolgáját ejtette teherbe Thomas Jefferson, az USA 3. elnöke – és a Függetlenségi Nyilatkozat egyik jeles szerzője – több évtizeden át folytatott viszonyt néger rabszolgájával, Sally Hemingsszel, aki gyermeket is szült neki. A legújabb genetikai kutatások azonban csupán azt tudták megállapítani, hogy a gyermek apja a Jefferson család valamelyik férfitagja, ám az az elnökön kívül lehetett akár a fivére is. Jefferson tekintélyét mindenesetre cseppet sem csorbította az eset.


Kicsapták a miniszterelnök fiat
1923-ban Bethlen István miniszterelnök fiát eltanácsolták az iskolából. Behívták az apát, majd az igazgató a teljes tanári kar jelenlétében megkérdezte: – Hogy hívják Önt?
– Bethlen István.
– Foglalkozása?
– Magyar királyi miniszterelnök.
– Tessék tudomásul venni, hogy tegnap a tanári kar fegyelmi ülésén a fiát eltanácsolták az iskolából. Erre Bethlen István az unokaöccseit átíratta ebben az intézménybe, mert azt mondta, ahol ilyen nagy a fegyelem, az jó iskola.

Mister Lyukas zokni
Az öngyilkosságba menekült


Nixont megbuktatta a Watergate-ügy


Clinton először tagadott


Mitterrand koporsójánál gyászolt szeretője is

Gyermeket szült a női papa

VIII. Edward szerelmét választotta

Profumo nem volt profi
Egy kéjenc a palota névadója

H-TOMMY
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek