Aktuális

Lecsaptak az érdi emberrablókra. Fotókkal!

Címkék
Borsod

Létrehozva: 2009.06.05.

Krimibe illő akcióval néhány órán belül lekapcsoltak egy hétfős bűnbandát az érdi zsaruk. A százhalombattai Cs. Zsoltot június 2-án egy autóba tuszkolták és 4 millió forintot követeltek az életéért. A rendőrök forró nyomon elindultak, végül egy ózdi benzinkútnál fogták el a tetteseket.

A 26 éves autókereskedőnek hajszálon múlt az élete. Kedden este egy hétfős társaság rárontott Zsoltra és egy sötét Audiba tuszkolták jó barátja V. László szeme láttára. A kétségbeesett férfi csak annyit tudott kiáltani: „Nem magamtól szálltam be, hívd a zsarukat!” [kepg
– V. László azonnal értesített bennünket. Az emberrablók hamarosan felhívták, hogy 4 millió forint fejében engedik el Zsoltot. A szemtanúval együtt forró nyomon az elkövetők után indultunk - mondta a Borsnak Fekete Ferenc az Érdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.
A tettesek egy ózdi benzinkutat jelöltek meg a pénz átadására.
– Ketten idegesen várakoztak a töltőállomáson, egyikük kabátja alól kilógott egy baseballütő, ez gyanús lett a kutasnak és értesítette az ózdi rendőröket is. A tettesek meglepetésükben nem tudtak ellenállni. A másik négy emberrabló autójukkal eközben Ózdon körözött, az elrabolt Cs. Zsolttal.
A fogva tartott fiatalember egy körforgalomban kihasználta elrablói figyelmetlenségét és kiugrott az autóból. Rövid időn belül újabb elfogásra került sor a borsodi városban. A hétfős bűnbandából a 24 éves H. Zsoltot még keresik a rendőrök.
Gergály Judith

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek