Vendégszoba

Esztergályos Cecília: a férjemnek is megvettem a sírhelyet

Bors

Létrehozva: 2013.04.08.

Ma délben vendégül látjuk szerkesztőségünkben Esztergályos Cecíliát, a Szombat esti láz ítészét. A színésznő gyakran erotikus kommentekkel látja el a versenyzők produkcióit. Most megkérdezhetik, mi jár a fejében az adás közben, és azt is, minek köszönheti, hogy még most is fantasztikus az alakja.

Esztergályos Cecília a Szombat est láz legaktívabb zsűritagja. A humoros színésznő nagyon beleéli magát a látottakba, gyakran még az asztalt is csapkodja és bekiabál az előadóknak. A színésznő előszeretettel hasonlítja a táncokat különböző szexjelenetekhez, és ez alapján mondja ki ítéleteit. A műsor készítőinek pedig kifejezetten tetszik a híresség hozzáállása.

Korábban Schiwert-Takács László így nyilatkozott a Borsnak arról, milyen Esztergályossal közösen műsort készíteni: – Nagy megtiszteltetés, hogy vele dolgozhatok, szerintem csodálatos ember és ­nagyszerű zsűritag is. Isteni volt minden egyes mondata. Bizonyára mindenki tudja, hogy a tánc a vízszintes vágyak függőleges kivetülése, tehát igenis szól a szexről is, a szamba pedig különösen. Cecília nyilván arról beszélt, amit látott, és ez így volt jól.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek