A mélyvizek magányos vadásza talált utat a Lupára

gasztro est
PUBLIKÁLÁS: 2019. július 10. 16:07

Még van idő regisztrálni a Lupa idei gasztroestjeinek egyik leglátványosabb eseményére, amit 2019. július 11-én, este fél 8-tól élhetnek át Budapest tengerpartján. Az este folyamán azonban nem csak megkóstolhatják, hanem azt is megtanulhatják, hogyan kell kifilézni és profi módon elkészíteni a „mélyvizek magányos vadászát", a kardhalat.

Forrás: Lupa Beach

A Lupa Beach Gasztro Estek következő eseményét a tó Myfish seafood teraszán találják az érdeklődők. Az est házigazdája, Szabó Péter halszakértő mutatja majd be ennek a különleges, extravagáns és ínyenc halnak a bontását, miközben számos érdekességet mesél róla.

A 60 kg-os kardhalat először kifilézi, aztán szeleteli és végül füstölgő faszénparázs felett megsüti. A szakértő elmondása szerint, aki még nem kóstolt kardhalat, azt is lenyűgözi majd a legnemesebb borjúhúsra emlékeztető hal íze. A kardhal vacsora regisztrációhoz kötött, jelentkezni a halszakértő címére írt levélben lehet. A beach-re 19 óra után ingyenes a belépés.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.