A „farmtól az asztalig" koncepció jegyében DNB összhangban van napjaink helyi ételeket előnyben részesítő trendjével, amit nyugalmat sugárzó, prémium anyagokból építkező belső kialakítás és páratlan dunai kilátás egészít ki - írták a hotel sajtóközleményében.
A modern magyaros étteremként pozicionált vendéglátóhely megújult dizájnnal és „farmtól az asztalig" koncepcióval nyitott újra, miután nyolc hétig dolgoztak rajta a szakemberek. A DNB, vagyis a Danube Budapest a Bauhaus stílus és kubista műalkotások jegyében újult meg és nem csak stílusos étkezőt, de otthonosságot sugárzó közösségi tereket is kapott. A kellemes atmoszféra érdekében a tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta dunai panoráma.
Az étteremben mostantól a „farmtól az asztalig" koncepció jegyében étkezhetünk, így a tányérokra elsősorban helyi hozzávalókból készült, modern, magyaros ételek kerülnek. Az új koncepciót a hotel csapatához 2019 elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf vezették be. A 210 fő befogadására képes étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.