Utazási magazin

Sárkányszem gyümölcs kell a jó sörhöz a levegőben

Travelo

Létrehozva: 2017.04.04.

Sárkányszem gyümölcs kell a jó sörhöz a levegőben

Ha eddig csak egy jó sör hiányzott repülés közben, nem kell tovább nélkülöznie. Bár több légitársaság is kísérletezik a sörélmény fedélzeti javításával, a Cathay Pacific már bemutatta a megoldást erre a problémára – írja a Travel Pulse.

Sörrajongók számára köztudott, hogy a kabinban uralkodó légnyomás megváltoztatja az ízlelőbimbók érzékelését, és ezért az ételek és italok, főként a komlófélék ízét másképp, esetleg keserűbbnek érezzük. Ezért a Cathay Pacific a tudományt ötvözte a kézműves sörkészítéssel ahhoz, hogy a fedélzeten is ugyanolyan jólessen a sör, mint a földön. Az új sör sárkányszem gyümölcsöt is tartalmaz, ezért igazán egyedülálló ízvilággal bír.

A Cathay úgy véli, a levegőben is élvezhető sört alkotott Fotó: Northfoto

A légitársaság első gépe után Betsy Beer-nek keresztelt terméket a Cathay hong-kongi és londoni járatain vezeti be. Egészen április 30-ig kóstolhatják majd az üzleti és az első osztályon utazók, de elérhető lesz e két célállomás prémium váróiban is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek