Ha eddig csak egy jó sör hiányzott repülés közben, nem kell tovább nélkülöznie. Bár több légitársaság is kísérletezik a sörélmény fedélzeti javításával, a Cathay Pacific már bemutatta a megoldást erre a problémára – írja a Travel Pulse.
Sörrajongók számára köztudott, hogy a kabinban uralkodó légnyomás megváltoztatja az ízlelőbimbók érzékelését, és ezért az ételek és italok, főként a komlófélék ízét másképp, esetleg keserűbbnek érezzük. Ezért a Cathay Pacific a tudományt ötvözte a kézműves sörkészítéssel ahhoz, hogy a fedélzeten is ugyanolyan jólessen a sör, mint a földön. Az új sör sárkányszem gyümölcsöt is tartalmaz, ezért igazán egyedülálló ízvilággal bír.
A légitársaság első gépe után Betsy Beer-nek keresztelt terméket a Cathay hong-kongi és londoni járatain vezeti be. Egészen április 30-ig kóstolhatják majd az üzleti és az első osztályon utazók, de elérhető lesz e két célállomás prémium váróiban is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.