Test és lélek

Szerelmi horoszkóp – kik találnak egymásra 2020-ban?

Bors

Létrehozva: 2020.01.22.

Nagy fordulatokat tartogat a 2020-as év minden jegy számára. Lesznek, akikre egészen váratlanul talál rá a szerelem. Horoszkópjából megtudhatja, mit tartogat önnek a jövő esztendő.

Kos

Bár sok flörtben lehet része rögtön az év elején, nagyobb vonzalomra február vé­géig várnia kell. Tavasz vége felé válságba ke­rülhet a kapcsolat, a kommunikációs készségeiken múlik, hogy túléli-e a viszony ezt a krízist. Ha igen, akkor a nyár már nagy boldogságban köszönt önökre! Azok a Kosok se keseredjenek el, akik egyedül tervezgetik a nyaralást, június vége, július eleje számukra is elhozza az igazit. A nyár közepére esküvőt jeleznek a bolygók. Ősszel és télen teljes harmóniára számíthat a párkapcsolatában.

Bika

Az év jelentős döntések meghozatalával kezdődik: a nem működő kapcsolatnak véget vethet, a lehetőségekkel telit viszont komolyabbra fordíthatja. Amennyire mélypont az április a karrierjében, olyan szerencsés a magánéletében: ha szingli, társra találhat, ha párkapcsolatban él, felhőtlen boldogságban lehet része. Nyáron egy kis jóleső izgalom is vegyül a szerelembe, ami konfliktusokba csaphat át. Ne hagyja, hogy a féltékenység elvegye a józan ítélőképességét. Ha sikerül úrrá lenni a helyzeten, békés lesz az ősz és a tél.

Ikrek

Februárra magánéleti válságot jeleznek a bolygók, csalódhat a párjában, de úgy tűnik, márciusra sikerül tisztázniuk a konfliktusokat. Ha ön szingli, a tavasz elhozhatja a várva várt szerelmet! Áprilisban vigyázzon, hogy kiszámíthatatlanságával ne terhelje a párját, és ne tegye tönkre az egyébként harmonikus viszonyt. A nyár szép közös pillanatokat ígér a párjával. Ha még nem házas, a párjával úgy dönthetnek, komolyabban is elköteleződnek egymás mellett, eljegyzés várható. Ha ön a családalapítás időszakát éli, akkor ősszel gyermekáldásnak örülhet. Az ezt követő hónapokban azonban sokat kell tennie a párkapcsolatáért, mert az év vége sajnos egy na­gyobb válságot jelez.

Rák

Januárra komoly elköteleződést mutatnak a csillagok, és bár a tavasz hoz né-hány konfliktust, ezeken együtt sikeresen átevickélnek. Nyárra házasságkötést jeleznek a bolygók. Ha ön már régóta házasságban él, akkor is boldog időszaknak örülhetnek. Ez a harmonikus periódus év végéig kitart.

Oroszlán

Az év első felében a karrierjére koncentrál, de a nyár a magán­életében hoz kedvező fordulatokat. Akár új, akár régi a párkapcsolata, ekkor egy nagyon szenvedélyes, boldog időszaknak örülhet. Őszre viszont komoly válságot jelez a horoszkópja, és ön a szakítást fontolgatja. A döntés az ön kezében van!

Szűz

Az év eleje inkább a befelé fordulás, mintsem az érzelmek kinyilatkoztatásának időszaka lesz. Tavasszal azonban már kitárja a szívét, és májusban akár el is köteleződhet. A július kedvez a hosszan tartó boldogság megalapozásának. Az őszi, kissé feszültebb hónapok után az évet társával harmóniában búcsúztatja.

Mérleg

Kissé változékony lesz a szerelmi éle­te, mert bár alapvetően a harmóniára törekszik, mély érzelmek, elválás, sorsszerű egymásra találás egyaránt kijut majd önnek az évben. Ha kapcsolatban él, ez az érzelmi hullámzás meglévő partnere mellett is jellemző lehet, ám szerencsére az esztendő boldogságban zárul.

Skorpió

Márciusban felerősödik a vágy önben egy társ iránt, akire nem is kell sokat várnia… A nyár harmóniát hoz az életé­be minden téren. Júliusra házasságkötést jeleznek a bolygók. Ősszel adódik egy krízis a kapcsolatában, de ezen túljutva magasabb szintre emelkedik a kapcsolatuk.

Nyilas

Vágyik a harmóniára, társa mellett pedig szinte az egész évben biztonságban érezheti magát, időnként azonban szabadságvágya erősödik fel... Ha egyedülálló, akkor számíthat egy olyan sorsszerű találkozásra, amely elhozza önnek a várva várt boldogságot.

Bak

Magánéletére sem az állóvíz lesz a jellemző: februárban, áp­rilisban, szeptemberben és októberben is komolyabb konfliktusokat jeleznek a csillagok. Meg kell értenie, hogy ezek forrása gyakran ön és a másik iránt támasztott elvárásai. Több kompromisszummal elkerülhető a sok veszekedés, hiszen kapcsolata alapja, a szeretet megvan önök között.

Vízöntő

Az év elején kezdődhet egy kapcsolata, amely megalapozza az egész esztendő boldogságát. Ha szingli, akkor sokat ismerkedhet, és mivel a bolygók felerősítik a pozitív tulajdonságait, hamar társra találhat. A tavasz szép időszakot hoz a párkapcsolatába, de vigyázzon, ne féltékenykedjen, azt nem viselné jól a társa. Ha szingli, májusban beköszönt az életébe a várva várt szerelem! A nyár aztán hozhat egy válságot, de képessé válik arra, hogy világosan lássa a diszharmóniát okozó érzéseket, és képes legyen felülkerekedni ezeken. A párkapcsolati boldogság aztán az év végéig kitart.

Halak

Márciusban ki­sebb csalódás érheti, de sikerül átvészelni a krízist, és júliusra már házasságkötést jeleznek a bolygók. Novemberben gyermekáldás teheti teljessé a boldogságát, szingliként pedig ekkortájt köszönt be életébe a nagy szerelem!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713524111
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27208_resized.jpg?avcount=1713524111
origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142412_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135785_auto_resized.jpg
ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138611_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27207_resized.jpg?avcount=1713524111
origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143250_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713524111
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143524_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fülig érő vigyorral közölte a boldog örömhírt Schobert Lara: összejött

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ZxyMIk1u4NE-kOTN-R6CqRnsWwvgUGUYVBlgRktxUU0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAwOTdlNTg5Njg3OTRhY2Q5ZGRhYzU3MDViNDJiNjkx.jpg
Ezo

Született vezetők és igazi egyéniségek: ez a három legerősebb csillagjegy