Pénz

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

Létrehozva: 2024.04.16.

Az égi jelenségek arra utalnak, hogy három csillagjegy bankszámlája kifejezetten elégedett lesz. Vajon te is közéjük tartozol?

Horoszkópunk, valamint az égbolton lezajló jelenségek nem csak a jellemünket határozzák meg, de bizony az életünk alakulásának minden szegletére hatással vannak. Most azt leplezzük le, kik lesznek azok, akiknek anyagi téren kedveznek a következő hónapok, kiváltképp a Jupiter és a Vénusz, azaz a szerencse és a gazdagság bolygójának mozgása: három csillagjegy nekik köszönhetően még idén komoly összegekhez jut.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
A Vénusz és a Jupiter mozgása idén több csillagjegy anyagi helyzetére jó hatással lesz   Fotó: Bors

Csillagjegyek, akik a Vénusznak és a Jupiternek hála 2024-ben meggazdagodnak

Bika

Szerencsés csillagállások kedveznek a Bika jegy szülötteinek a következő hónapokban: a Vénusz a Bika második házába kerül, ez pedig ritka jelenség, mindössze 12 évente egyszer fordul elő. Amikor azonban ez megtörténik, magad is megtapasztalhatod, milyen látványos lökést ad a pénzügyeidnek. Hirtelen mintha minden összejönne, minden beindulna anyagi téren, mintha egyszerre nyílna meg minden kapu és jelentkezne számos üzleti lehetőség. Most van itt az ideje annak, hogy leülj a munkaadóddal, és átbeszéljétek, mennyit is érsz neki és a cégnek. Ne szerénykedj!

Szűz

A Vénusz a nyolcadik, míg a Jupiter a tizedik házadba költözik, ez pedig nagy változásokat hoz a karriered terén a következő hónapok folyamán. Az anyagi siker gyakorlatilag garantált e két bolygónak köszönhetően. Mindez azt jelenti, hogy az eddig befektetett kemény munkád végre megtérül. Ha esetleg eddig kétkedtél abban, hogy valaha eléred-e a céljaidat, nos, most bizonyosságra lelsz. Időtlen idők óta nem érezted azt, hogy elismernek, értékelnek, most azonban épp itt az ideje az előléptetésnek. Egy új autó vagy a lakásod kicsinosítása, felújítása csak hab lesz a tortán, hogy igazán gazdagnak érezd magad!

Skorpió

A nyolcadik házadba kerülő Jupiter nem csak neked, de a párodnak és a családodnak is anyagi jólétet ígér. Lehet, hogy épp a kedvesedet léptetik elő, ami a bankszámlátokon is meglátszik majd, esetleg egy vártnál nagyobb adóvisszatérítés képében talál meg némi pluszpénz, vagy egy olyan rokontól örökölsz, akit nem is igazán ismertél. Most minden előfordulhat! Persze a független Skorpiónak nehezére esik elfogadnia más segítségét, de ez legalább most megtanít arra, hogy bizony ez sem ördögtől való. Így nem csak anyagi téren rendeződnek a dolgaid, de közben a jellemed is fejlődik, személyes átalakuláson is keresztülmész. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek