cigánykártya

Cigánykártya: húzz három lapot, és mutatjuk, milyen rejtett problémák nehezítik az életed

Létrehozva: 2023.12.03.

Módosítva: 2023.12.03.

Mutatjuk azt is, hogy mi lehet a megoldás.

A kártyával való jóslás több ezer évre tekint vissza, a törzsek, népek generációról generációra adták át egymásnak a tudásukat. A cigánykártya paklija nagyon hasonlít a középkori francia jóskártyához, de előbbin ősi cigány szokásokat, hagyományokat őriznek a lapok, és értelmezésében is különbözik a francia grófnő, Madame Lenormand kártyáitól. 

A cigánykártya mágikus erejében sokan hisznek

A gyerekek, különösen a lányok már egészen kicsi koruktól megismerkedtek a kártyák jelentésével, és a kártyajóslás a mindennapok része volt. A cigánykártya megmutatja a sorsunkat, és hogy mi kerül fókuszba az életünkben a következő időszakban. A kérdésnek megfelelően életeseményeket, törvényszerűségeket, lehetőségeket mutatnak meg a lapok. A jósláshoz a három lapos kirakási módot használjuk. A középső kártya felfedi a jelenlegi élethelyzetet. Az első lap megmutatja ennek múltbéli okait, a harmadik kártya pedig a jövőbeli következményeit, lehetséges végkimeneteleit világítja meg. 

Figyelem! A kártyák többféleképp értelmezhetőek, de az intuíciónk megmutatja, hogyan vonatkoztathatjuk a saját élethelyzetünkre, kérdésünkre a vetett kártyát.

Kattints IDE, és húzz három kártyát! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek