Test és lélek

5 tipp, hogyan maradjon titkos a szerető

Bors

2017. február 21. kedd 12:00

A Bors öt tippet ad a titkos szeretőknek arra, hogyan tudják sokáig fenntartani a mézédes, de sokszor keserves kapcsolatot.

Ne zsarolja meg!

Ha úgy látja, már nem bírja a szerető státuszában, akkor inkább lépjen ki a viszonyból! A zsarolásnak, a játszmázásnak semmi értelme, csak azt éri el, hogy a titkos szerelme a végére egy életre hátat fordít önnek.

Ne buktassa le!

Elsőre úgy tűnhet, a lebukással a házas vagy kapcsolatban élő veszthet a legtöbbet, pedig nem mindig. Ő még visszakönyörögheti magát, a titkos szeretőnek viszont a lopott édes órák helyett a gyötrő magány jut. Úgyhogy ne akarja lebuktatni, nagy a valószínűsége, hogy nem önt választja!

Ne féltékenykedjen!

Szeretőnek lenni gyötrelmes. Az ember logikus módon féltékeny a foglalt párjára, és ezért egyre többet akar belőle. A féltékenység viszont olyan károkat tehet a titkos kapcsolatban, hogy a végén hiába nyílik esély, nem teljesedik be a kapcsolat. 

Ne küldjön üzeneteket!

Általában egy rosszkor küldött SMS vagy e-mail buktatja le a titkos kapcsolatot. Éppen ezért, ha jót akar, akkor ne bombázza üzenetekkel a kapcsolatban élő szerelmét, és ne like-olja állandóan a Facebook-posztjait! 

Ne higgyen el mindent!

Egy szeretőnek nem árt figyelembe vennie, hogy aki kapcsolatban él, sosem adja igazi ön­magát, mert lavíroz. Próbálja fenntartani az állapotot, hiszen a lopott órák azért kellenek neki. Ez alapján ítélje meg a szerelmi vallomásait is, és azt, amikor fűt-fát ígér!

Pintér Tibor szabályai

Egy szerető tartsa tiszteletben, és soha ne hozza kellemetlen helyzetbe a másik családját! Olyat adjon, amit a vele hűtlenkedő sehol máshol nem kap meg! Ne le­gyen erőszakos! Legyen tisztában azzal, hogy a vi­szonya több, mint egy sima partneri kapcsolat, de nem szerelem – mondta Pintér Tibor színmûvész, aki nemrég nyíltan vallott lapunknak szerelmi életérôl.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Varga Judit: Az egyetemi modellváltás szabadságot és felelősséget jelent

mandiner.hu

Gyurcsány: Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

origo.hu

Youtuberek képmását is lopják az NFT-s csalók

origo.hu

Komoly környezeti előnyökkel járhat a rövidebb munkahét

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az izlandiak felkészültek, ha kikapnak tőlünk, még csomagolhatnak is

ripost.hu

Nagyon odatette: kemény posztot írt Djokovics kapcsán a magyar orvos

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

origo.hu

Kiderült, melyik a világ legerősebb paprikája