Heti top

Híres színész rajong Szoboszlaiért, Messi házassága válságba került

HWK

Létrehozva: 2023.12.03.

Francia sztár rajong Szoboszlai Dominikért, Lionel Messi házassága veszélybe került, Hosszú Katinka nagy bejelentést tett. A Bors heti legolvasottabb sportcikkei közül válogattunk.

Szoboszlai Dominik önfeláldozó játékát méltatta a franciák világ- és Európa-bajnok egykori védője, Frank Leboeuf, aki újabban színészként domborít. A gall világsztár a magyar válogatott csapatkapitánya kapcsán úgy vélte, kiváló munkát végzett a Manchester City elleni rangadón, védekezésben is jeleskedett.

"Nagyon érdekesnek találtam, ahogy a két csapat védekezett, de különösen a Liverpool. Előre tudtuk, hogy Dokuval nagy problémát kell megoldaniuk, hiszen Trent nem igazán tudja, hogyan kell védekezni. Szalah és Szoboszlai valami egészen kivételesen segítette ki Dokuval szemben Alexander-Arnoldot, különösen az első félidőben, amikor a szélsőnek csak egyszer sikerült átjutnia rajtuk" – emelte ki az ESPN szakértőjeként az 50-szeres francia válogatottként visszavonult Leboeuf. 

Szoboszlai Dominik most leginkább a védőmunkájával aratott nagy elismerést
Szoboszlai Dominik Fotó: Instagram/liverpoolfc

A spanyol sajtóhírek szerint komoly gond lehet Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo között. A pletykák szerint a nyolcszoros aranylabdás labdarúgó az argentin sportújságírónővel, Sofia Martinezzel csalta meg gyermekkori szerelmét. Az interneten felbukkantak olyan videók, amelyeken úgy tűnik, Messi Sofiával flörtöl, és ez tovább szítja a pletykákat. Sofia Martinez, az ESPN újságírója gyakran készített interjút Messivel a mérkőzések után, a fotókon pedig együtt nevetgélnek. A feszültségről szóló találgatások felerősödtek, mivel Messi és Antonela állítólag külön ágyban alszanak.

...

Visszatér a versenyzéshez Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó, akinek fő célja, hogy jövő nyáron, Párizsban, a hatodik ötkarikás viadalán is ott legyen. A kilencszeres nagymedencés világbajnok elárulta, április-május környékén térhet úgy vissza, hogy már "nemcsak magamnak mérem az időt". Hozzátette, az olimpiai szintidőt egészen júniusig lehet teljesíteni, és több lehetősége is lesz erre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek